YKS tercih sonuçları bugün açıklandı mı? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanıcak?

YKS tercih sonuçları bugün açıklandı mı? Binlerce üniversite adayı öğrencisinin beklediği YKS tercih sonuçları için gözler ÖSYM'nin üstüne çevrildi. YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanıcak?

YKS tercih sonuçları bugün açıklandı mı? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanıcak? Pandemi sürecinden dolayı geç yapılan YKS sınavılarının sonuçlarının ardından öğrenciler tercihlerini yapmıştı. Üniversite kayıtlarının başlamasına az bir zaman kala öğrenciler tercih sonuçlarının ne zaman açıklanıcağını merak ediyor.

ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN OLACAK 2020?

Üniversite kayıt işlemleri 31 Ağustos-4 Eylül 2020'de tarihlerinde gerçekleştirilecek. Elektronik kayıtlar ise 29 Ağustos-2 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacak.

ÖSYM AİS SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ!

2020 YKS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Üniversite elektronik kayıtlarının 29 Ağustos tarihinde başlayacağından dolayı YKS tercih sonuçlarının ise üniversite kayıt tarihinden önce açıklanması bekleniyor.

YKS tercih sonuçları bugün açıklandı mı? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanıcak? ile ilgili etiketler yks tercih sonuçları açıklandı YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.