YKS kaç tercih yapılıyor 2020! YKS tercihleri nasıl yapılır?

YKS kaç tercih yapılıyor? YKS tercihleri nasıl yapılır? 2020 YKS sınavlarının açıklanması sonrasında üniversitelerde tercih dönemi resmen başladı. 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan tercih sürecinde kaç tercih hakkının bulunduğu merak konusu oldu.

YKS kaç tercih yapılıyor 2020! 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen 2020 YKS sınavında sonuçlar açıklandı. 6-14 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan üniversite tercihlerinde adaylar YKS tercih hakkının kaç tane olduğunu araştırıyor. YKS tercih hakkı kaç tane? YKS tercihleri nasıl yapılır?

YKS KAÇ TERCİH YAPILIYOR 2020

Üniversite tercihi yapmaya hak kazanan adaylar tercih işlemlerinde izlemeleri gereken adımlarını merak ediyor. Adaylar tercihlerini, T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile tercih süresi içinde ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak gerçekleştireceklerdir. Adaylar tercihlerini sadece elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir.

Adayların YKS tercihlerinde 24 tercih yapma hakkı bulunmaktadır.

YKS kaç tercih yapılıyor 2020! YKS tercihleri nasıl yapılır? ile ilgili etiketler YKS YKS tercihleri YKS tercih hakkı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.