YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı

ÖSYM Başkanı Aygün, 17-23 Eylül tarihleri arasında tercihlerin alındığı 2020-YKS Ek Yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Yapılan açıklamada, bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemlerinin 05 – 09 Ekim 2020 tarihleri arasında, elektronik kayıtların ise 05 – 07 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılabileceği kaydedildi.

ÖSYM Başkanı Aygün, "17-23 Eylül tarihleri arasında tercihlerin alındığı 2020-YKS Ek Yerleştirme sonuçları açıklanmıştır." açıklamasını yaptı.

KAYITLAR 5-9 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

ÖSYM yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 05 – 09 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 05 – 07 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılabilecektir. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan belgelere ve tarihe göre işlem yapacaklardır.

YKS ek yerleştirme sonuçları açıklandı ile ilgili etiketler Sınav YKS ÖSYM ek yerleştirme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.