YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2019?

YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2019? Üniversite yerleştirme sonuçlarında istediği üniversiteye yerleşemeyen adaylar ek tercih sürecinde tercihlerini gerçekleştirdiler. Şimdi ise büyük bir merakla tercih sonuçları bekliyor. Peki YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2019? Detaylar haberimizde...

YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2019? ek kayıtların 23-27 Eylül tarihlerinde yapılacak olmasından dolayı adaylar sonuçların açıklnacağı günü büyük bir merakla bekliyorlar.Elektronik kayıtlar ise 23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak. Peki
YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2019? Merak edilen detaylar haberimizde...

YKS EK TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Şimdi gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. YKS ek kayıtların 23-27 Eylül tarihlerinde yapılacak olmasından dolayı sonuçların, önümüzdeki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında takvim.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

YKS EK KAYITLAR NE ZAMAN?

ÖSYM'nin takvimine göre, kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 23-25 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacak.

EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL DUYURULUYOR?

Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden duyurulacak. Sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek. İnternet sayfasındaki duyurular, sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir. Yurt dışındaki üniversitelere yerleştirilen adaylar için, gerekli olduğunda ve adayın müracaatı üzerine yerleştiği programı gösteren bir yazı verilecek.

YKS ek tercih ne zaman açıklanacak 2019? ile ilgili etiketler 2019 ÖSYM YKS
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.