YKS boş kalan kontenjanlar listesi! Hangi üniversitelerde boş kontenjan var?

YKS boş kalan kontenjanlar listesi yayınlandı. YKS ek tercih kılavuzunun erişime açılmasından sonra herhangi bir üniversite bölümüne yerleşemeyen adaylar, boş kalan kontenjanlara tercihlerini 17-23 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek. Peki, Hangi üniversitelerde boş kontenjan var? İşte detaylar...

YKS ek yerleştirme kılavuzunun paylaşılması ile herhangi bir üniversite bölümüne yerleşemeyen adaylar, boş kalan kontenjanları araştırmaya başladı. Adaylar işlemlerini YKS ek tercihlerini üniversite boş kontenjanları ve taban puanlarına göre şekillendirmeye çalışacak.

YKS ek tercih tarihleri, 17 - 23 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Adaylar, bu tarihler arasında YKS ek tercih işlemlerini, T.C. Kimlik numarası ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bireysel olarak gerçekleştirebilecek.

ÜNİVERSİTE BOŞ KONTENJANLARI VE TABAN PUANLARI SORGULAMA 2020

Haberimizden, üniversite boş kalan kontenjanlar ve taban puanları listesi hakkında bilgi edinebilir; önlisans ve lisans programlarında, hangi üniversitede kaç boş kontenjan kaldığını öğrenebilirsiniz.

GÜNCEL BOŞ KONTENJANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

YKS boş kalan kontenjanlar listesi! Hangi üniversitelerde boş kontenjan var? ile ilgili etiketler YKS üniversite Boş kontenjanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.