Yırtık terliği ile şov yapan Nusret Güllü, CHP'nin desteği ile yıllarca yardım almış!

CHP'nin Milletin Sesi mitinginde sahneye çıkan ve yırtık terliği ile şov yapan Nusret Güllü'nün alkol sofrasındaki alem görüntüleri hafızalardan silinmemişken SuperHaber yeni bir bomba patlattı. Nusret Güllü'nün yıllarca CHP desteği ile yardım aldığı da ortaya çıktı.

CHP'nin Milletin Sesi mitinginde sahneye çıkarak yırtık terliğini gösteren ve kağıt toplayarak geçimini sürdürdüğünü söyleyen Nusret Güllü'nün SuperHaber tarafından ortaya çıkarılan fotoğrafları, Güllü'nün rol yaptığını da gün yüzüne çıkardı. 

 Alkol masasında çekilen fotoğrafları ve şık giyimiyle görülen Güllü, yaptığı duygu sömürüsü için sosyal medya kullanıcılalarından da büyük tepki gördü. 

YILLARCA YARDIM ALMIŞLAR

SuperHaber, yeni bir bombayı daha günyüzüne çıkardı. CHP'li Şirinevler Mahalle Muhtarı İbrahim Güzel, Nusret Güllü ve ailesinin belediyeden ve muhtarlıktan yıllarca yardım aldığını açıkladı. Alkol sofrasında alem yapan ve kılık kıyafetiyle de bir hayli iyi durumda görünen Güllü, CHP'nin de desteğiyle yırtık terliği ile gösteriş yaparak uzun bir süre devletin imkanlarından faydalanmış

Yırtık terliği ile şov yapan Nusret Güllü, CHP'nin desteği ile yıllarca yardım almış! ile ilgili etiketler CHP nusret güllü ibrahim güzel destek yırtık terlik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.