Yine yakalandılar! Bu sefer kimseye aldırış etmediler

Başarılı yönetmen Onur Ünlü(45) aralarında 19 yaş olan oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü ile objektiflere yakalandı. Artık kameralara aldırış etmeden rahatça gezen ünlü çift yine el ele görüntülenince ilginç tepki verdi.

Usta yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü, önceki akşam Cihangir sokaklarında görüntülendi. Yaklaşık 1 yıldır beraber olan çift, flaşlar patlayınca adımlarını hızlandırarak gözden kayboldular.

"HEP YAKALANIYORUZ"

Kaçamayacaklarını anlayan Ünlü ve Ergüçlü, "Hep yakalanıyoruz" dedikten sonra Cihangir'in arka sokaklarında gözden kayboldu.

ARTIK DAHA RAHATLAR

Bir süre ilişkilerini gizleyen iki ünlü isim artık bu konuda daha rahat. Oyuncu Hazar Ergüçlü, bir süredir birlikte olduğu yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile birlikte çekildiği kareleri sosyal medya hesabından da artık rahatlıkla paylaşıyor.

 Yine yakalandılar! Bu sefer kimseye aldırış etmediler

Yine yakalandılar! Bu sefer kimseye aldırış etmediler ile ilgili etiketler Onur Ünlü Hazar Ergüçlü yaş farkı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.