Nikol Paşinyan'dan 'paralı asker' yalanı

İşgal ettikleri Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu tarafından başlatılan operasyonlarda bozguna uğrayan Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan, bir Hint kanalına verdiği demeçte, Türkiye'yi bölgeye 'paralı asker' yollamakla suçladı.

27 Eylül tarihinde Ermenistan'ın işgal ettiği Dağlık Karabağ'ı geri almak için operasyon başlatan Azerbaycan ordusu ilerleyişini sürdürüyor.

Azerbaycan ordusu karşısında adeta bozguna uğrayan, cephede ne var ne yok bırakıp kaçan Ermeni askerlerinden esir alınanlar terör örgütü PKK ile kol kola olduklarını itiraf etmişti.

PAŞİNYAN'DAN BİR YALAN DAHA

İşgalci Ermenistan Başbakanı Paşinyan, çıktığı Hindistan kanalında Türkiye'nin bölgeye paralı asker yolladığı yalanına sarıldı.

Rusya'nın arabuluculuk çalışmaları kapsamında sağlanan ateşkese rağmen haydut Ermenistan'ın özellikle sivillerin bulunduğu bölgelere saldırıları devam etmişti. Konuya ilişkin canlı yayında açıklama yapan Paşinyan ateşkesi Ermenistan tarafının bozmadığını iddia etti.

PAKİSTAN KRİZİNİ DE FIRSATA ÇEVİRDİ

Hindistan ile Pakistan arasındaki çatışmaları da fırsata çevirmeye çalışan Paşinyan, Hindistan kanalında Pakistan hakkında da asılsız iddialarda bulunup işgal ettikleri Karabağ bölgesine Pakistan tarafından silahlı savaşçıların gönderildiğini söyledi.

Nikol Paşinyan'dan 'paralı asker' yalanı ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan PKK Pakistan Hindistan paralı asker Nikol Paşinyan dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.