Yine Sumudica, yine olay! Yeni Malatyaspor tribünlerine el hareketi yapan Rumen teknik adam özür diledi

Yeni Malatyaspor'un kendi sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 6-2 kaybettiği maçın ardından ev sahibi ekibin teknik direktörü Marius Sumudica sahaya girdi ve tribünlerden özür diledi. 9. haftada İrfan Buz'un yerine takımın başına getirilen tecrübeli çalıştırıcı, ilk iki maçtan 6 puan çıkardıktan sonra 6 maçtır galibiyete hasret kaldı.

Süper Lig'in 16. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a evinde 2-6 mağlup olan Yeni Malatyaspor'da Rumen teknik direktör Marius Sumudica, maç sırasında kendisini protesto eden taraftarlara el işareti yapınca olanlar oldu...

Sivri dilli teknik adama protesto dozunu yükselten Yeni Malatyaspor taraftarları stadı "istifa" diye inletti. 

Maçın ardından Sumudica sahaya girdi ve tribünlerden özür diledi. Rumen hoca 6. golden sonra "bitti" işareti yaparak istifa sinyali vermişti.

9. haftada İrfan Buz'un yerine takımın başına getirilen tecrübeli çalıştırıcı, ilk iki maçtan 6 puan çıkardıktan sonra 6 maçtır galibiyete hasret kalmıştı.

 Yine Sumudica, yine olay! Yeni Malatyaspor tribünlerine el hareketi yapan Rumen teknik adam özür diledi

TAKIMI KİM KURDUYSA SORUMLULUĞU O ALSIN

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sumudica, şunları söyled:

"Bugün hikayesi olmayan bir maçtı benim için. İlk yarı Alanya’dan daha iyi oynadık. Bütün istatistikler bizi gösteriyordu, 2’de gol attık ilk yarı. Ama bu seviyede evinizde 2 gol atıyorsanız bu maçı kaybetmeyeceksiniz."

"SOrumluluğu almak istemiyorum. Bu takımı kim oluşturduysa sorumluluğu da onun alması gerekiyor. Oyuncular hakkında kötü konuşmak istemiyorum, isim de vermek istemiyorum. Bugün yada yarın Kulüp Başkanı ile bir toplantımız olacak. Çünkü ismimi mahvetmek istemiyorum. Bütün açık yüreklilikle geldim Malatya’ya, puanlar almak istedim, 8 puan yaptık şu ana kadar."

"Bugün açık oynamak istedik çünkü bize yakın takımlar puan aldı, açık oynayarak puanlar almak istedik. Ama açık oynadığımız zaman da arkada açık bıraktığımızda kazanmak imkansız oluyor."

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLEDİ

"Taraftarlara gittim, benim hatam olduğunu söyledim özür diledim. Söylediğim gibi başkanla toplantımız var. Malatya’da devam etmenin tek bir yolu var benim için. 2 hafta önce transfer listesi verdim. Eğer yönetim kurulu üyeleri benim istediğim oyuncuları almak için bana katılıyorlar ise aynı fikirdelerse, sorumluluğu alıyorum ve bu takım ligde kalacak diyorum. Ama minimum 7-8 oyuncuya ihtiyacımız var şu anda."

"Tabii önümüzde 3 maç daha var şimdi. Ligin ilk yarısı bitene kadar maksimim puanları alacağız. Başkan ile toplantıdan sonra ne olacağını göreceğiz. Ama yeniden söylüyorum bir şekilde devam ederse benim istediğim oyuncuları alırlarsa. Türkiye’ye getirdiğim bütün oyuncular bu ligde halen oynuyorlar çünkü."

Yine Sumudica, yine olay! Yeni Malatyaspor tribünlerine el hareketi yapan Rumen teknik adam özür diledi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Alanyaspor Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.