Yine Esenyurt, yine minibüs yoğunluğu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarına yapılan denetimler sürüyor. Tedbirlere uyulmadığı gözlenilen Esenyurt ilçesindeki manzara yine şaşırtmadı. 17 kişi olması gereken minibüsten 35 yolcu çıkınca ceza kesildi.

Esenyurt Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri Mehterçeşme Mahallesi'nde minibüsler ve işçi servislerine yönelik denetim yaptı.

Durdurulan bir minibüste 17 kişi yerine 35 yolcu olduğu belirlendi. Bunun üzerine minibüs sürücüsüne fazla yolcu taşımaktan 104 TL ceza uygulanırken, ayaktaki yolculara paraları iade edildi.

YOLCU İSYAN ETTİ: BİZE YAZIK DEĞİL Mİ?

Yolcular, az sayıda gelen araçlara binmek zorunda kaldıklarını belirtirken, bu durumun koronavirüsten önce de aynı olduğunu söyledi. Bir yolcu, "Bize yazık günah değil mi? Bu insanlara da yazık. Araç sayısının arttırılması gerek. Bu hatta belediye otobüs koysun" dedi.

Yine Esenyurt, yine minibüs yoğunluğu!

Polis ekipleri durdurdukları bir işçi servisinde de maskesiz yolcu olduğunu belirledi. İşçi, maskesini evde unuttuğunu söyleyince servis sürücüsü maske vererek yoluna devam etti.

DHA

Yine Esenyurt, yine minibüs yoğunluğu! ile ilgili etiketler Esenyurt İstanbul Minibüs Ceza polis yolcu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.