Yine darbe dedikodusu...

Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir'deki skandal karşılama görüntüleri infial yarattı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bandırma 6. Anajet Üssünde askeri törenle karşılanması infial yarattı.

Gazeteci Cem Küçük bunun bir ihtilal çağrısı olduğunu ifade etti. Gerekirse vatandaşların meydanlara ineceğini söyleyen Küçük ''Birileri ihtilal çarkını döndürmeye başladı. Bu millet meydanlara iner ve sizin çarkınızı çökertir. Bütün şehirlerimizde meydanlar hazır olsun.CHP+Ordu=İktidar formülünü devreye sokuyor cuntalar. İzin yok.'' ifadelerini kullandı.

Savcı ve polislerin teyakkuzda olmasını isteyen Küçük yaptığı paylaşımda ''Vatansever polislerimiz ve savcılarımız teyakkuza geçin.Hükümete meydan okuyan, CHP'ye selam duran askerler olamaz.'' dedi.

AK PARTİLİ VEKİLDEN TEPKİ

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de skandal karşılamaya tepki gösterdi. Külünk ''Kılıçdaroğlu'nu karşılayan General, İşgalci örgütün lideri Akın Öztürk döneminde erken terfi ettirilen generallerden midir?. Sandıktan ümidini yitiren CHP'nin işgalcisi KK tehlikeli oyun oynuyorsun Unutma! Bu işin tek adresi sandıktır.'' ifadelerini kullandı.

MELİH GÖKÇEK'TEN KILIÇDAOĞLU'NA SORULAR

Skandal karşılamaya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de tepki gösterdi. Twitter hesabından açıklamalar yapan Gökçek, Kılıçrdaoğlu'na sorular yöneltti. Kılıçdaroğlu'nun hangi sıfatla üs komutanı tarafından karşılandığını soran Gökçek ''REFERANDUM AREFESİNDE BİZ ASKER VE CHP OLARAK SİZE HAYIR MESAJI VERİYORUZ MU DİYORSUNUZ? CHP OLARAK ORDU ARKAMIZDA MESAJI VERMEK Mİ İSTİYORSUNUZ? 4)ÖZEL GÖRÜŞMENİZDE FETO KONUSU GÜNDEME GELDİ Mİ? FETOCULUK NEDENİYLE ÖNCE GÖZ ALTINA ALINAN SONRA BIRAKILAN TUĞGENERAL AHMET BİÇER'E FETO HAKKINDA NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SORDUN MU?'' ifadelerini kullandı.

İşte Külünk ve Küçük'ün Twitter adreslerinden yaptıkları o paylaşımlar...

Yine darbe dedikodusu... ile ilgili etiketler Cem Küçük Metin Külünk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.