Yine CHP, yine bir taciz vakası!

CHP Maltepe teşkilatındaki taciz ve tecavüz girişimi olayının ardından yeni bir skandal daha yaşandı. 'CHP'de kadın siyasetçi olmak zor' diyerek yaşadığı tacizi duyuran Avcılar İlçe Teşkilatı eski üyesi Özlem Hanelçi, "Ben de iki kez tacize maruz kaldım, hakkımı ararken adeta linç edildim" ifadesini kullandı.

CHP Maltepe ilçe teşkilatında patlak veren tecavüz skandalına parti sus pus olurken CHP Avcılar ilçe eski üyesi Özlem Hanelçi, cinsel saldırı mağdurlarının çığlığı oldu.

Hanelçi, Twitter mesajında "Maltepe'deki kadın arkadaşa taciz olayını duydum. Bana da CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları ahlaksızlık yaptı. Şikayet ettim, tehdit edildim. Canan hanımın (Kaftancıoğlu) hiç sesi çıkmadı. CHP'de maalesef kadın olarak siyaset yapmak zor" ifadelerini kullandı.

Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin ulaştığı Hanelçi, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları olan Yasin I. ve Özgür A.'nın farklı tarihlerde ahlaksız tekliflerine maruz kaldığını belirtti. Partisinden bu yüzden istifa ettiğini söyleyen Hanelçi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisinde kendisine yaşatılan kabusla ilgili şu çarpıcı bilgileri verdi:

"TACİZ VE AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDU"

Ben spor eğitmeniyim. İki yıl önce Özgür A. telefonla tacizlerde bulundu, ahlaksız teklifler yaptı, evine davet etti. 1.5 yıl önce genel merkeze ve Kemal Kılıçdaroğlu'na da tacizi yazarak duyurdum ama hiçbir işlem yapılmadı. CHP'de bu tür şeylere işlem yapılmaz. Hep üstü örtülür. Beni itibarsızlaştırmaya çalıştılar. Bu yapıdan dolayı partiden istifa ettim.

Yine CHP, yine bir taciz vakası!

BİR YIL ARAYLA İKİNCİ TACİZ! CİNSEL İÇERİKLİ MESAJLAR ATTI

Hanelçi son dakika açıklamalarında ikinci taciz vakasını da anlattı. "Bir yıl sonra bu kez Yasin I.'nın tacizine maruz kaldım" diyen mağdur kadın "Cinsel içerikli mesajlar attı. Kadını cinsel obje olarak gören bir tutumdaki mesajlardı. Sosyal medyada yazınca CHP İl Başkan Yardımcısı Saniye Yurdakul aradı" dedi ve devamını şöyle aktardı:

CHP'DE MAKAMLAR TACİZE YARIYOR! GÜRSEL TEKİN'İN KARDEŞİNE TELEFON

Yasin I.'nın yaptıklarını CHP İl Başkanlığına bildirdim. Sonra akrabaları tarafından telefonla tehdit edildim. Yasin I., Gürsel Tekin'in kardeşini arıyor. 'Siz tanıyorsunuz Özlem'i. Bu olayı kapatsın' diyor. Sonra Tekin'in kardeşi beni aradı. 'Bunlar pislik adamlar' dedi. Üstelik bunlara rağmen Canan Hanım, Yasin I.'yı yönetimine almış.

Yine CHP, yine bir taciz vakası! - Resim : 2

Yine CHP, yine bir taciz vakası! ile ilgili etiketler CHP Avcılar Taciz Canan Kaftancıoğlu İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.