Yılmaz Vural'dan kadroya neşter!

BB Erzurumspor'da Mesut Bakkal transferlerinden Manuel da Costa, Aatif Chahechouhe ve El Kabir'le yollar ayrıldı. Süper Lig'in 36. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Erzurum ekibi 90+6'da attığı golle 1-0 galip gelmiş ve üst üste 2 maç kazanarak puanını 34'e yükseltmişti.

Kümede kalma savaşı veren BB Erzurumspor'da teknik direktör Yılmaz Vural'ın "gönderin" raporu verdiği 3 isimle yollar ayrıldı. Mavi-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik heyetimizin talebi doğrultusunda futbol takımımızdan Manuel da Costa, Aatif Chahechouhe ve El Kabir ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." denildi.

Süper Lig'in 36. haftasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Erzurum ekibi 90+6'da attığı golle 1-0 galip gelmiş ve üst üste 2 maç kazanarak puanını 34'e yükseltmişti. Hafta sonu Gaziantep FK ile deplasmanda oynanacak maç öncesi kadroya neşter operasyonu yapan Yılmaz Vural'ın kümede kalma savaşına inanmayan isimlerle yola devam etmek istemediği öğrenildi. 

Ancak, Gençlerbirliği deplasmanında 90+3'te alınan 1 puan, Manuel da Costa'nın golüyle gelmişti.

Yılmaz Vural'dan kadroya neşter! ile ilgili etiketler Yılmaz Vural Aatif Chahechouhe BB Erzurumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.