Yılmaz Vural'dan eşini fotoğraftan kırpan Cansu Taşkın'a ağır sözler!

Cansu Taşkın ile çekildiği fotoğraf için "Elini nereye koyacağını bilemedi." yorumları Yılmaz Vural'ı çılgına döndürdü. Vural, "Fotoğrafta eşim de vardı. Cansu onu kesmiş" diyerek tepki gösterdi.

Geçtiğimiz hafta katıldığı bir davette kalçasıyla meşhur sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile çekilmiş bir fotoğrafı basında ''Fotoğraf çekilirken elini nereye koyacağını bilemedi'' ifadeleriyle yayınlanan Teknik Direktör Yılmaz Vural, o kareyle ilgili açıklamalarda bulundu.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Poposuyla meşhur Cansu Taşkın, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yanyana görüntüsüne yer vermişti. Elini nereye koyacağını bilemeyen Yılmaz Vural'ın tedirgin olduğu fotoğraf sosyal medyayı sallamıştı.

"SAÇMA SAPAN BİR İŞ"

Bunun üzerine Beyaz TV'de yayınlanan Günaydın Türkiyem programına konuşan Yılmaz Vural'ın açıklamaları şöyle: "O fotoğraf çekilirken sol tarafta da eşim duruyordu aslında. Ama o kısım yok fotoğrafta. Cansu kardeşimiz fotoğraf çektirmek istediğini söyledi ve yanıma geldi. Onun gibi birçok insanla fotoğraf çekildik. Cansu kardeşimiz de onlardan bir tanesiydi. Yani bu fotoğraftan bir anlam çıkarılmasına ben de bir anlam veremiyorum. Olumsuz bakanlar ne düşünüyorlar bilmiyorum ama 65 yaşına gelmişim. Saçma sapan bir iş yani..."

yilmaz-vural-olay-fotografta-esini-kirpan-cansu-10340177_253_m

Yılmaz Vural'dan eşini fotoğraftan kırpan Cansu Taşkın'a ağır sözler! ile ilgili etiketler Cansu Taşkın Yılmaz Vural
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.