Yılmaz Vural'dan bir Fenerbahçe açıklaması daha

Teknik direktör arayışlarına son sürat devam eden Fenerbahçe'de Yılmaz Vural ismi gündeme gelmişti. Deneyimli teknik adamın ''Ben 9 ay denenecek teknik adam değilim'' sözleri gündeme oturmuştu. Vural, Fenerbahçe'den herhangi bir teklif almadığını açıkladı.

Ersun Yanal döneminin sona ermesinin ardından Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün kim olacağı belirsizliğini koruyor. Teknik adam havuzu oldukça geniş olan sarı-lacivertli takımda deneyimli teknik adam Yılmaz Vural'ın ismi gündeme gelmişti. Vural'dan söz konusu iddialara cevap geldi.

Yılmaz Vural'dan bir Fenerbahçe açıklaması daha

''F.BAHÇE'DEN TEKLİF ALMADIM''

Yılmaz Vural, Fenerbahçe'den teklif almadığını açıkladı. 'Ben 9 haftalığına denenecek adam değilim' sözleri basına yansıyan Akhisar'ın teknik patronu, "Fenerbahçe bana teklif yapmış ben teklifi reddetmiş gibi bir şey oldu. Bu doğru değil. F.Bahçe için bu ara iyi oldu. Bu sürede aceleye gelmeden doğru kararı vereceklerdir" dedi.

 

Yılmaz Vural'dan bir Fenerbahçe açıklaması daha ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yılmaz Vural Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.