Yılmaz Vural sessizliğini bozdu!

Türk futbolunun önemli spor adamlarından Yılmaz Vural, kendisi ile ilgili yazılan haberlere ve hakkında çıkan iddialara ilişkin sessizliğini bozdu.

Türk spor camiasının önemli isimlerinden Yılmaz Vural, sessizliğini Spor Arena'ya bozdu. Vural, bazı konularda kendisiyle ilgili yazılan haberlere sert çıktı ve sitemkar bir dille eleştirdi... İşte deneyimli teknik adamın ses getirecek o açıklamaları:

İlk olarak hakkımda Survivor ile ilgili çıkan haberlere aydınlık getirelim... Benim böyle bir çalışmam ya da girişimim olmadığı gibi bir çok yerde Survivor'a katılacağımla ilgili haberler yazıldı. Kısacası bunun aslı astarı yoktur.

Ardından boks maçı anlatacağımla ilgili haberler gördüm. Böyle gazetecilik olmaz. Ben niye, neden boks maçı anlatayım. Herkesin ilgili ve bilgili olduğu bir alan vardır. Benim öncelikli olarak ilgi alanım ve bilgili olduğum alan futboldur. Boks maçı anlatmak gibi bir düşüncem de yok, proje de!

jhsdfkjhsdkjfhsdf

Muharrem Usta'ya mektup gönderdiğiniz ile ilgili iddialar var... Konuya ilişkin neler diyeceksiniz?

Aytemiz Alanyaspor'un Trabzonspor'u 4-3 yendiği maçın ardından Muharrem Usta'ya mektup göndermişim. Böyle iş olur mu? Kaldı ki Ersun Yanal benim çok iyi bir arkadaşımdır. Teknik direktörü görevde olan bir takımın başkanına neden mektup yollayayım. Hepsini geçtim mektup mu kaldı. Böyle bir şey yapmam ama diyelim ki yaptım, mail denen bir şey var. Bunlar ucuz haberler...

Adınız, Yeni Malatyaspor ve Kardemir Karabükspor ile anılıyor. Herhangi bir teklif aldınız mı?

İki takımın da içinde ileri gelen isimler olsun, taraftar dernekleri olsun arıyorlar. 'Hocam gelmeni çok istiyoruz' diyorlar. Ancak ne iki kulübün başkanından ne de yönetiminden resmi bir teklif gelmedi. Teklif gelirse oturulur, konuşulur.

dkjfhsdfsdf

Şu an teknik direktörü olmayan takımlar var. Teklif gelmesi durumunda değerlendirir misiniz?

Ben takım ayırt etmem. Etmedim de hiç. Teklif gelmesi durumunda her takımla ilgilenebilirim. İlle de Süper Lig takımı çalıştıracağız diye bir şey yok. Talep ettiğimiz şartların sağlanması durumunda 3. lig takımını da çalıştırırım.

Son olarak söylemek ya da eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Bugüne kadar hakkımda bir çok haber çıktı. Ve bir çok iddiada bulunuldu. Bunların bir çoğu da ağzımdan, ben söylemişim gibi yazıldı. Şunun alltını çizelim... Ben Göztepe takımından ayrıldıktan sonra hiçbir medya kuruluşuna ya da mensubuna demeç vermedim.

Yılmaz Vural sessizliğini bozdu! ile ilgili etiketler Yılmaz Vural Survivor Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.