Yılmaz Vural: Sergen Yalçın'ın şampiyon olmasını istiyorum

Yılmaz Vural: "Beşiktaş şampiyon olursa hakederek olacak. Takım olgusunu çok iyi yansıtıyorlar. Sergen'in başarısında çok mutlu oluyorum. Çok hakeden biri... Alex Ferguson gibi uzun yıllar kalır umarım. Kardeşimin şampiyon olmasını istiyorum."

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istediğini söyledi. Mavi-Beyazlılar'ın başına milli arada geçen ve ilk 2 maçında 1 puan toplayabilen tecrübeli çalıştırıcı, kümede kalma savaşında stresli günler geçiriyor.

Beşiktaş maçı öncesi beIN Sports'a konuşan Yılmaz Vural, "Karşımızda Türkiye'nin en iyi futbol oynayan ekibi var... Bize 1 puan yetmiyor. Yenmemiz lazım. Son maçımız bay olduğu için, biz seyrederken herkes oynayacak. Elimizde çok kaliteli oyuncular var. Ben de şaşırıyorum bu takım bu hale nasıl gelmiş. Beşiktaş şampiyon olursa hakederek olacak. Takım olgusunu çok iyi yansıtıyorlar. Sergen'in başarısında çok mutlu oluyorum. Çok hakeden biri... Alex Ferguson gibi uzun yıllar kalır umarım. Kardeşimin şampiyon olmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın ise "Yılmaz Hoca'ya çok teşekkür ediyorum. Bu tür pozisyonlarda çok çalışmış bir hoca, saygı duyuyorum. Biz de bu pozisyonları biliyoruz o yüzden Allah kolaylık versin diyorum hocama..." sözleriyle karşılık verdi.

TÜRKİYE'NİN 7 CEDDİ GÖRÜYOR HAKEM GÖREMİYOR

Yılmaz Hoca maçın ardında ise şunları söyledi: "2-2'yken tam da gözümün önünde, bir hakem hatasıyla, bar bar bağırıyoruz... Çok kritik bir hata. Canımız yandı. Hakemlerin önünde. VAR neye müdahale eder? Buna edilmiyor mu? Görmüyor musunuz? Türkiye'nin 7 ceddi görüyor, siz oturduğunuz yerde göremiyorsunuz."3 maçtır aynı şeyleri yaşıyoruz. Olmaz ki! Bu yenilginin bir nedeni var. Dünyanın en adaletli sistemini uygularken sınıfta kalıyoruz. Maçlar akıp gidiyor, 7 tane maçımız kaldı. Üstüne koya koya gidiyoruz fakat kaybetme şansımız yok. İnşallah önümüzdeki hafta galibiyet serisine başlarız."

Yılmaz Vural: Sergen Yalçın'ın şampiyon olmasını istiyorum ile ilgili etiketler Beşiktaş Yılmaz Vural Sergen Yalçın BB Erzurumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.