Yılmaz Vural Sakaryaspor'un başına geçiyor... İlk görüşme olumlu geçti

1953 Adapazarı, Sakarya doğumlu teknik direktör Yılmaz Vural, memlekete geri dönüyor... Ercümend Coşkundere ile dün yollarını ayıran Sakaryaspor'da ligin bitmesine 7 hafta kala yönetimin tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardı. Tuncay Şanlı, Yılmaz Vural, Cumhur Genç ve yöneticilerin yer aldığı görüşmede olumlu sonuç çıktı.

Sakaryaspor'da Yılmaz Vural dönemi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftalardır liderliğini sürdüren Yeşil-Siyahlılar'da 2. sıradaki 1461 Trabzon ile puan farkı 1'e inince teknik direktör Ercümend Coşkundere ile dün yollar ayrılmıştı.

Sakaryaspor'da ligin bitmesine 7 hafta kala yönetimin, Sakaryalı tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Yerel basında yer alan haberlere göre; vakit kaybetmeden hoca arayışına giren yönetim, Vural ile bir toplantı gerçekleştirdi. Tuncay Şanlı, Yılmaz Vural, Cumhur Genç ve yöneticilerin yer aldığı görüşmede olumlu sonuç çıktı.

Yönetimin anlaşmaya vardığı Yılmaz Vural, bugün imzayı atacak ve deneyimli teknik adamın ikinci Sakaryaspor dönemi resmen başlamış olacak.

YILMAZ VURAL HANGİ TAKIMLARI ÇALIŞTIRDI

Malatyaspor takımında 1986-1987 sezonunda önce yardımcı antrenör ardından da teknik direktör olarak kariyerine adım atan Vural, daha sonra Süper Lig ve TFF 1. Lig takımları başta olmak üzere birçok kulübü çalıştırdı.

İşte Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı takımlar:

Antalyaspor*, Adanaspor*, Adana Demirspor*, Akhisarspor, Ankaragücü, Bursaspor*, BB Erzurumspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Denizlispor, Dardanelspor, Eskişehirspor*, Elazığspor, Giresunspor, Gençlerbirliği*, Gaziantepspor, Göztepe, Konyaspor, Kasımpaşa, Kocaelispor, Karşıyaka, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Manisaspor, Malatyaspor, Osmanlıspor, Samsunspor, Sakaryaspor, Sarıyer, Trabzonspor

*Yılmaz Vural bazı takımları birden fazla çalıştırdı 

 

Yılmaz Vural Sakaryaspor'un başına geçiyor... İlk görüşme olumlu geçti ile ilgili etiketler Yılmaz Vural Sakaryaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.