Yılmaz Vural Sakaryaspor'u reddetme nedenini açıkladı!

Sakaryaspor ile anlaşamayan Yılmaz Vural "Milli takım, Fenerbahçe derken 2. Lig'den bir takımda çalışmak istemezdim" ifadelerini kullandı. Vural, Sakaryaspor ile yaşadığı anlaşmazlığın maddi olmadığını ise ısrarla belirtti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor, Yılmaz Vural'la yaşanan anlaşmazlık sonrası teknik direktörlük koltuğuna Tuncay Şanlı'nın getirildiğini duyurmuştu. Vural, Sakaryaspor’un son maçını tribünden izlemiş ancak, yapılan görüşmelerde netice sağlanamamıştı.

"MİLLİ TAKIM, FENERBAHÇE DERKEN..."

Sakaryaspor ile anlaşamayan Yılmaz Vural ise bu konuda tartışma yaratacak bir açıklama yaptı. Vural "Milli takım, Fenerbahçe derken 2. Lig'den bir takımda çalışmak istemezdim. Küçümsemekten değil. Ekonomisi daha düzgün, imkanları daha iyi olan yerlerde çalışalım. Antrenörlük hayatımızın sonlarına gelmek üzereyiz." dedi.

"TUNCAY ŞANLI KARDEŞİMDİR"

Yılmaz Vural: "Başkanla konuştuk. Onlar kendi tasarruflarını kullanmışlar. Başkan bana 'Seni arayacağım' dedi. Arabayla İstanbul'a dönüyordum. İrtibat kuramadık herhalde. Tuncay Şanlı geldi, daha mutlu oldum. Tuncay'a yakışır. O da bir imkan yakaladı. Genç bir kardeşimiz. Sakaryaspor'un başına geçti. Çok konuşup da kulübün gidişatını etkilemek istemem. Tuncay Şanlı benim kardeşimdir."

"SAKARYA'YI DEDELERİM KURMUŞ"

Anlaşamadığı Sakaryaspor konusunda ise Vural "Sakarya'yı benim dedelerim kurmuş. O kadar yerlisiyiz biz. Bu sevginin karşılığında para konuşulması falan

 

beni üzer. Kesin bu muhabbeti." dedi.

SAKARYASPOR'DAN KARŞI AÇIKLAMA

Yılmaz Vural'ın Sakaryaspor ile anlaşamamasının sebebinin para olmadığı söylemesi üzerine Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç bir açıklama yaptı. Genç: ”Sn. Yılmaz Vural sezon sonuna kadar 2 milyon TL peşin, 2 milyon TL şampiyonluk primi, yardımcıları için peşinat, maaş ve şampiyonluk primleri dahil kalan 6 maç için toplamda 5 milyon TL’yi kulübümüzden talep etmiştir!” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural Sakaryaspor'u reddetme nedenini açıkladı! ile ilgili etiketler Tuncay Şanlı Sakaryaspor Yılmaz Vural Milli Takım Fenerbahçe tuncay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.