Yılmaz Vural koronavirüsü yendi, taburcu edildi

Yılmaz Vural: "Beni tanıyan, tanımayan herkese ettikleri dualardan dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepsine sağlık versin. Hayatta öğrendiğim 3 şey oldu. Bunlardan bir tanesi aile, ikincisi 1 dakikanın bile çok önemli olduğu... Allah insana buralarda tedavi olacak kadar ekonomi versin. Üç; bunun dışında her şey yalan."

Türk futbolunun sevilen ismi, ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Doktoru Çağlar Çuhadaroğlu'yla birlikte Acıbadem Hastanesi çıkışı  basın mensuplarına açıklama yapan Vural, "Beni tanıyan, tanımayan herkese ettikleri dualardan dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepsine sağlık versin" dedi.

Yaklaşık 20 gün önce nefes darlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve durumu ağırlaştığı için yoğun bakıma alınıp, entübe edilen 67 yaşındaki çalıştırıcının durumu bir süre "kritik" durumda seyretti. Geçtiğimiz hafta yoğun bakımdan çıkarılan ve durumu her geçen gün daha iyiye giden Yılmaz Hoca, koronavirüsü yendi.

Oldukça yorgun olduğu gözlenen Vural, "1 Ocak'ta 68 yaşına gireceğim. Lütfen hepiniz yaşadığınız her dakikanın kıymetini bilin. Hayatta öğrendiğim 3 şey oldu. Bunlardan bir tanesi aile, ikincisi 1 dakikanın bile çok önemli olduğu... Allah insana buralarda tedavi olacak kadar ekonomi versin. Üç; bunun dışında her şey yalan" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural koronavirüsü yendi, taburcu edildi

Deneyimli teknik direktörün sağlık durumu ve taburcu edilmesi süreciyle ilgili bilgi verilmesi amacıyla düzenlenen basın açıklamasında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamayan Vural, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Yılmaz Vural koronavirüsü yendi, taburcu edildi ile ilgili etiketler Yılmaz Vural Dr. Çağlar Çuhadaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.