Yılmaz Vural: Kaybolan öz güvenimiz yerine geldi

Yılmaz Vural: "Çok şükür istediklerimiz yaparak böyle zorlu bir deplasmandan 3-2'lik galibiyetle döndük. Çok şükür üst üste 3. galibiyetimizi aldık. Alt sıralarda puanlar çok yakın. Rakiplerimizin de zorlu maçları var. Zor dönem ama iyi gidiyoruz. Galibiyet bizi haddinden fazla mutlu etti, kaybolan öz güvenimizi yerine getirdi."

Gaziantep FK deplasmanında 3 puanı 3 golle alan BB Erzurumspor, 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Son 3 maçından 9 puan toplayan Yılmaz Vural'ın talebeleri kümede kalma savaşında umutlarının arttırdı. Tecrübeli çalıştırıcı maçın basın toplantısında "Galibiyet bizi haddinden fazla mutlu etti, kaybolan öz güvenimizi yerine getirdi" dedi.

Vural, şöyle konuştu: "Bugün ligin kalburüstü takımlarından biri olan Gaziantep'e karşı aldığımız galibiyet bizi haddinden fazla mutlu etti. Bu galibiyet kaybolmuş olan öz güvenimizi geri getirdi. İlk yarıda çok pozisyon bulduk. Hatta dört net pozisyon bulduk ve maçın ilk yarısını 4-0 önde bitirebilirdik.

Çok şükür istediklerimiz yaparak böyle zorlu bir deplasmandan 3-2'lik galibiyetle döndük. Çok şükür üst üste 3. galibiyetimizi aldık. Alt sıralarda puanlar çok yakın. Rakiplerimizin de zorlu maçları var. Zor dönem ama iyi gidiyoruz. Önümüze bakmaya devam edeceğiz. Bugün hakem kadrosu da çok iyi maç yönetti. Taraftarımızın da çok mutlu olduğunu düşünüyorum. Onları mutlu ettiğimiz için biz de çok mutluyuz. Başakşehir maçında da dualarıyla bize destek versinler. Onların gücü ve desteğiyle o maçı da kazanarak önümüze bakmak istiyoruz”  

ERZURUMSPOR BU LİG'DE KALACAK

BB Erzurumspor Başkaı Ömer Düzgün ise "Takımın önünde 4 maç daha olduğunu ve tüm maçları kazanarak  ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi. Son 3 haftadır üst üste kazanıyoruz. Kalan 4 maçı da kazanmaya talibiz. İnşallah 4 maçın tamamını alacağız. Ben hocama, oyuncularıma ve teknik heyetime güveniyorum" dedi.

Yılmaz Vural: Kaybolan öz güvenimiz yerine geldi ile ilgili etiketler Yılmaz Vural BB Erzurumspor Ömer Düzgün
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.