Yılmaz Vural: İnşallah Ali Bey'in aklına girer de bizi de Fenerbahçe takımına yakıştırıp oraya getir

Bir süredir Fenerbahçe'ye yakıştırılan ve Sarı-Lacivertli taraftarların görev çağırdığı tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural: "Çok arzu ediyorum... Olur da akıllarına gelirse ve bizi Fenerbahçe'nin başına getirirlerse ne yapacağımızı gösteririz. İnşallah Ali Bey'in aklına girer de bizi de Fenerbahçe takımına yakıştırıp oraya getirir" dedi.

İsmi bir süredir Fenerbahçe teknik direktörlüğüyle anılan Yılmaz Vural, göreve talip olduğunu açıkladı. TGRT'ye konuşan 68 yaşındaki teknik direktör, "Diğer alternatiflerden daha çok iş yapacağımı düşünüyorum. Çok istiyorum. Bazı yönetici arkadaşlarla da görüşüyoruz. Neden, niçinlerini soruyoruz. İnşallah Ali Bey'in aklına girer de bizi de Fenerbahçe takımına yakıştırıp oraya getirir" dedi.

Kısa süre önce sosyal medyada Sarı-Lacivertli taraftarların göreve çağırması üzerine bir açıklama yapan Vural, açık kapı bırakmıştı.

 

Yılmaz Vural: İnşallah Ali Bey'in aklına girer de bizi de Fenerbahçe takımına yakıştırıp oraya getir ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yılmaz Vural TGRT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.