Yılmaz Özdil'in kitap tanıtımında skandal hata

Yılmaz Özdil'in hazırlamak için 12 yıl çalıştığını söylediği son kitabının tanıtım videosunda skandal bir hata yapıldı. Üstelik o videoyu Özdil'de sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Yılmaz Özdil'in son kitabının tanıtımında Ali Fuat Paşa zannedilerek 1916 yılında Kafkas Cephesi’nde şehit olan Çolak Faik Paşa’nın fotoğrafı kullanıldı.

Veryansıntv'nin haberine göre; Sia Kitap tarafından yayımlanan Yılmaz Özdil’in “Son Cüret “isimli kitabının tanıtım videosunda bir skandala imza atıldı. Mustafa Kemal’in yanında yer almış subayların tanıtıldığı videoda Ali Fuat Paşa zannedilerek 1916 yılında Kafkas Cephesi’nde şehit olan Çolak Faik Paşa’nın fotoğrafı konuldu.

Yılmaz Özdil de bu tanıtım videosunu “Rahmet, saygı, minnet ve şükranla...” ifadeleri ile takipçileri ile paylaştı.

Kurtuluş Savaşı’nın kahramanlarını anlattığını ifade eden Özdil bu kitap için 12 yıl emek verdiğini söylemişti. 12 yıl emek verilen bir kitabın yazarının Mustafa Kemal’in en yakınında yer alan Ali Fuat Cebesoy’un fotoğrafının yanlış kullanıldığını görmemesi dikkat çekti.

Yılmaz Özdil'in kitap tanıtımında skandal hata

Yılmaz Özdil'in kitap tanıtımında skandal hata - Resim : 2

Yılmaz Özdil'in kitap tanıtımında skandal hata ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil kitap skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.