Yılmaz Özdil'in kirli siyasetine şehitleri alet etmesi 'Böyle alçaklık olmaz' dedirtti

Pençe Kilit operasyonunda 5 şehidimizin fotoğrafını paylaşan Yılmaz Özdil, yaptığı yorumla tepki topladı... 'Vatandaşlığı satılan, toprağı satılan ülkenin evlatları' diye not düşen Özdil, kirli siyasetine şehitlerimizi alet etti.

Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerimizin şehit olduğu haberi tüm Türkiye'yi derinden sarstı... 5 askerimizin evine acı haber giderken Yılmaz Özdil'in sosyal medya paylaşımı bu kadar da olmaz dedirtti.

5 gencimizin şehadet haberi üzerinden kirli siyasetini yürütmeye çalışan Özdil, 5 şehidimizin bir arada çekildiği fotoğrafı paylaşarak 'Vatandaşlığı satılan, toprağı satılan ülkenin evlatları' notunu düştü.

Yılmaz Özdil'in kirli siyasetine şehitleri alet etmesi 'Böyle alçaklık olmaz' dedirtti

Canlarını bu vatanı korumak için feda eden 5 şehidimizin üzerinden yaptığı kirli siyaset politikası 'Böyle alçaklık olmaz' dedirtti. 

Yılmaz Özdil'in kirli siyasetine şehitleri alet etmesi 'Böyle alçaklık olmaz' dedirtti ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil Şehit pençe kilit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.