Yılmaz Özdil'den Uğur Dündar'a: Neticede kanal kiminmiş?

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Avusturya'da tutuklanan iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın televizyon kanalı kurdurduğunu öne sürdü. Bunun üzerine Uğur Dündar canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Dündar'a Twitter'dan yanıt veren Özdil ise "Neticede kanal kiminmiş?" diye sordu.

Yılmaz Özdil, Türkiye'de kara para aklama suçundan hakkında yakalama kararı bulunan ve Avusturya'da ABD'nin talebiyle tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’ın iddianamesinde, Türkiye’de bir televizyon kanalı kurduğunun yazdığını öne sürdü.

Özdil, bu televizyon kanalında bazı güvenilir gazetecilerin de bulunduğu ifadelerinin yer aldığını iddia etti.

İddiaların ardından, gazeteci Uğur Dündar TELE1 canlı yayınında Özdil’e cevap verdi.

Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin” diyen Dündar, “Sakın cenazeme gelme. Yılmaz Özdil benim için bitmiştir. Sana yazıklar olsun. Hala ‘değerli ağabeyim’ diyor. Sakın bana değerli ağabeyim deme. Sen artık değersiz Yılmaz’sın. Karşıma çıkarsan çok fena olur. Daha fazla uzatırsa bir tane çarpar yollarım. Yine söylüyorum sakın cenazeme gelmesin. Benim için bitmiştir. Yazıklar olsun" ifadeleri kullandı.

 ÖZDİL TWİTTER'DAN YANIT VERDİ

Özdil ise Dündar'a Twitter'dan yanıt verdi. "SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1’de değerli ağabeyim Uğur Dündar’la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde..." diyen Özdil, "Neticede kanal kiminmiş?" sorusunu yöneltti.

Yılmaz Özdil'den Uğur Dündar'a: Neticede kanal kiminmiş? ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil Uğur Dündar sezgin baran korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.