Yılmaz Özdil'den tepki çeken tweet!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve 7 maaşını bağışlayarak katkıda bulunduğu kampanyaya en anlaşılmaz tepki Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde koronavirüs (Covid-19) nedeniyle zarar gören vatandaşlara yardım etmek için "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla bir yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya hesapları açıldı, dar gelirli vatandaşlara yardım amacıyla başlatılan kampanyaya Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 maaşını bağışladı. MHP Lideri Devlet Bahçeli de 5 maaşıyla katkıda bulundu.

Kampanyaya Ak Parti kabinesinden bağış yağdı. Kısa zamanda 5 milyon 200 bin liralık bir bağış toplandı. AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet edildi.

TEPKİ ÇEKEN TWEET

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil ise kampanyaya destek vermek bir yana dursun, dalga geçer bir üslupla kampanyayı eleştirdi. Özdil, "Asrın liderimiz “duayla atlatacağız” demişti, kiminin parası kiminin duası, ben kampanyaya duayla katılmayı düşünüyorum..." dedi. Özdil'e kısa zamanda yüzlerce tepki mesajı geldi. 

İşte onlardan bazıları;

Yılmaz Özdil'den tepki çeken tweet!

Yılmaz Özdil'den tepki çeken tweet! - Resim : 2
Yılmaz Özdil'den tepki çeken tweet! - Resim : 3
Yılmaz Özdil'den tepki çeken tweet! - Resim : 4


Yılmaz Özdil'den tepki çeken tweet! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Virüs Koronavirüsü corona covid19
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.