Yılmaz Özdil, Sedat Peker ağzıyla konuştu!

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'den meslektaşlarına ağır sözler geldi... Sedat Peker'in medya mensuplarına yönelik hakaretlerine aynen katılan Özdil, "süzme şerefsizler" dedi...

Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak bulunan Sedat Peker son günlerde yayınladığı Youtube videolarıyla adından söz ettiriyor.

Peker son videosunda basın mensuplarını da hedef aldı ve ortaya attığı iddiaları haberleştirmeyen medya mensuplarına sert tepki gösterdi. Peker işini namusuyla yapanları tenzih ederek, gazetecilerin şerefsiz olduğunu söyledi.

Sedat Peker'in bu sözlerine ise sürpriz bir isimden destek geldi. Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil de Peker'e destek çıkarak meslektaşlarına yönelik ağır ifadeler kullandı.

Yılmaz Özdil, Sedat Peker ağzıyla konuştu!

Özdil, "Sedat Peker işini namusuyla yapanları tenzih ederek, gazetecilerin şerefsiz olduğunu söyledi. Bu konuda kesinlikle haklı... Bunca somut iddia varken, bunları haber yapmayan, kenardan kenardan başka konuları yazan gazete ve gazeteciler süzme şerefsiz değildir de nedir?" dedi.

Yılmaz Özdil, Sedat Peker ağzıyla konuştu! ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil Sedat Peker gazeteci sözcü yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.