Yılmaz Odabaşı tutuklandı

Şair Yılmaz Odabaşı tutuklandı. Haberi Twitter hesabından duyuran Odabaşı, noter işlemi yaparken gelen polisler tarafından gözaltına alınıp sivil polislere teslim edildiğini ve adliyeye götürüldüğünü söyledi. Odabaşı, daha sonra Kandıra Cezaevine götürüldüğünü belirtti.

Şair Yılmaz Odabaşı, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada önce gözaltına alındığını duyurdu. Odabaşı, noter işlemi yaparken gelen polisler tarafından gözaltına alınıp sivil polislere teslim edildiğini ve adliyeye götürüldüğünü söyledi.

Odabaşı, paylaşımında polis otosunun içinden çektiği bir fotoğrafı da paylaştı.

Odabaşı’nın mesajları şöyle:

"An itibarıyla bir noter işlemi yaparken gelen polislerce gözaltına alındım ve sivil polislere teslim edildim. Adliyeye götürülüyorum."

 

Yılmaz Odabaşı tutuklandı

ÜLKEYİ TERK ETME KARARI ALMIŞTI

1 Kasım seçim sonuçlarından sonra sosyal medya hesabından "Bu ülkeden çekip gidiyorum" diye yazıp yurt dışına giden şair Odabaşı, 2015'te geri dönmüştü.

Odabaşı, Cumhuriyet gazetesindeki "Restleriyle gitmek hasretiyle dönmek" başlıklı yazısı ile neden geri döndüğünü anlatmıştı.

O YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yılmaz Odabaşı tutuklandı ile ilgili etiketler Kandıra cezaevi Yılmaz Odabaşı tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.