Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti

Yılmaz Morgül büyük bir acı yaşadı. 58 yaşındaki şarkıcının uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören ve Alzheimer hastası olan annesi Fatma Morgül vefat etti. Üzücü haberi sosyal medya sayfasından duyuran Morgül, annesinin cenaze töreni bilgilerini de takipçileriyle paylaştı. Yılbaşı gecesi annesini kaybeden Yılmaz Morgül doktor kontrolünde sahneye çıktı ve konser verdi.

Şarkıcı Yılmaz Morgül'ün bir süredir hastanede tedavi gören annesi Fatma Morgül yaşamını yitirdi. Annesinin vefat haberiyle yıkılan Yılmaz Morgül, anlaşması olduğu için Büyükçekmece'deki bir otelde doktor kontrolüyle sahneye çıkmak zorunda kaldı.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Morgül yaptığı paylaşımda ''Hayatımın en acı günü. Anneciğim vefat etti. Allah rahmet eylesin'' ifadelerini kullandı. Morgül'e aralarında çok sayıda ünlü ismin de bulunduğu takipçilerinden başsağlığı mesajları yağdı.

Ünlü şarkıcı annesinin cenaze töreni bilgilerini de paylaşmayı ihmal etmedi. Fatma Morgül bugün ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Fatma Morgül, Beykoz Merkez Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Beykoz Kemerüstü Mezarlığı’na defnedilecek.

 

Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti

Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti - Resim : 2

 

Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül cenaze vefat ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.