"Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı kalleşliktir!"

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin vizyonda olmasına rağmen Netflix'te yayınlanmasına tepki göstererek "Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı sinemaya ihanettir, kalleşliktir" dedi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin henüz vizyondayken Netflix'te de gösterime girmesi sinema camiasında tepki çekti.

Tepki gösteren isimlerden biri de, oyuncu Aydemir Akbaş'tı.

Yıllarını sinemaya verdiğini belirten Akbaş, "Sinema bitmez, hayattır, candır, canlıdır. Dijital platformlar ölüdür, insanı miskinliğe alıştırır. Sinema ise hareket getirir" dedi.

 "SENİ SİNEMA VAR ETTİ, BURALARA GETİRDİ"

 Film izlemek için dışarı çıkan insanın ekonomiye can verdiğini belirten Akbaş, Yılmaz Erdoğan'a yönelik olarak "Seni sinema var etti, buralara getirdi. Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı sinemaya ihanettir, kalleşliktir" ifadesini kullandı.

"Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı kalleşliktir!" ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.