Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin yeniden bir arada

2018 yılında 12 yıllık evliliklerini sonlandıran Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin AVM'de bir araya geldi.

2006 yılında evlenen ve 12 yıl evli kaldıktan sonra 2018 yılında evliliklerini sonlandıran  Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin  geçtiğimiz gün çocukları Rodin ve Erdoğan'ın Sanem Oktar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Berfin Erdoğan ile birlikte bir alışveriş merkezinde bir araya geldi. 

Alışveriş merkezine ilk olarak tek başına gelen Belçim Bilgin, aracını valelere teslim ettikten sonra bir restorana oturdu.

Daha sonra kızı Berfin ve oğlu Rodin ile alışveriş merkezine gelen Yılmaz Erdoğan da eski eşi Belçim Bilgin ile buluştu.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin yeniden bir arada

 

Eski günlerdeki gibi hep birlikte aile yemeği yiyen çift, daha sonra restorandan ayrı ayrı çıktı. Aile fotoğrafı vermemeyi tercih eden ve aynı karede olmamak için gayret gösteren çift, vale noktasında araçlarını bekledikten sonra sarılarak ayrıldı.

 

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin yeniden bir arada ile ilgili etiketler Yılmaz Erdoğan Belçim Bilgin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.