Yılmaz Erdoğan korona mı? Ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan neden yok?

Türk Sinemasının son dönemde yetiştirdiği en önemli yönetmenlerinden olan; Vizontele, Organize İşler gibi yapımlara imza atan Yılmaz Erdoğan korona mı oldu sorusu takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Çok Güzel Hareketler 2'nin çekimlerinde yer almayan Erdoğan'ın sağlık durumu nasıl?

Yılmaz Erdoğan korona mı oldu merak ediliyor. Çok Güzel Hareketlerin yaratıcısı olan Yılmaz Erdoğan koronavirüse mi yakalandı?

YILMAZ ERDOĞAN KORONA MI OLDU?

Bir zamanların Mükremin Abi'si; Vizontele'nin Deli Emin'i olan ve imza attığı işlerle unutulmazlar arasına giren ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan, Çok Güzel Hareketler 2'nin çekimlerinde yer almadı. İzleyenler, Erdoğan'ı göremeyince akıllara koronavirüse yakalanmış olabileceğini düşünerek internette araştırmalara başladı.

Yılmaz Erdoğan çok sorulan soruyu yanıtladı - Magazin haberleri

YILMAZ EROĞAN NEDEN YOK?

Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni bölümlerinde yer almayan Yılmaz Erdoğan'ın koronaya yakalandığı iddiası sosyal medyada tazeliğin korurken sanatçıdan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Yılmaz Erdoğan korona mı? Ünlü yönetmen Yılmaz Erdoğan neden yok? ile ilgili etiketler Sinema yılmaz eroğan korona mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.