"Yılmaz Büyükerşen'i ihraç edebilecek misiniz?"

CNN Türk yayınına katılarak CHP'nin uyguladığı boykotu deldiği gerekçesi ile partiden ihraç edilen İstanbul Barosu eski Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı İle Eskişehir Belediye Başkanının CNN Türk'e konuşmasının ardından sosyal medyadan isyan etti. "CNN Türk’te canlı yayına katılarak “boykotu” "delen" Yılmaz Büyükerşen Hocayı da ihraç ede(bile)cek misiniz?" diyen Kocasakal, "Yoksa bu boykot kararı ve “disiplin (!)” uygulaması şahsa mı özeldi?" diye sordu.

İstanbul Barosu eski Başkanı, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Ceza ve Ceza Usul Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal, CHP'nin boykot kararını delip CNN Türk yayınına çıktığı için disiplin kurulu kararı ile partiden ihraç edilmişti. 

"Yılmaz Büyükerşen'i ihraç edebilecek misiniz?"

Kocasakal Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in CNN Türk'e çıkması üzerine CHP yönetimine ve kendilerini bağımsız ve tarafsız medya olarak gösteren CHP'ye yakın basın kuruluşlarına isyan etti. 

"Yılmaz Büyükerşen'i ihraç edebilecek misiniz?" - Resim : 2

Kocasakal sosyal medya hesabından yaptığı bir dizi paylaşımda CHP yönetimine, Tuncay Özkan'a ve Oda TV'ye zor sorular yöneltti.

İşte Kocasakal'ın o paylaşımının detayları:

"Beni CNN Türk yayınına çıkıp boykotu deldiğim” gerekçesiyle ihraç eden “hak, hukuk, adalet” aşıkları; Adana Büyükşehir BB’dan sonra bugün de CNN Türk’te canlı yayına katılarak “boykotu” "delen" Yılmaz Büyükerşen Hocayı da ihraç ede(bile)cek misiniz?

Yoksa bu boykot kararı ve “disiplin (!)” uygulaması şahsa mı özeldi? Bay Tuncay Özkan, söyleyecek bir şeyiniz yok mu ?

Başta Odatv olmak üzere “bağımsız ve özgür” haber siteleri; haberi flaş flaş diye verip, hedefe koyup ihraç çığlıkları atmayacak mısınız? Yoksa bu da mı şahsa özeldi?

Hak, hukuk, adalet, öyle mi ? Bağımsızlık ve tarafsızlık, öyle mi ?"

"Yılmaz Büyükerşen'i ihraç edebilecek misiniz?" - Resim : 3

"Yılmaz Büyükerşen'i ihraç edebilecek misiniz?" ile ilgili etiketler CHP Tuncay Özkan CNN Türk Prof. Dr. Ümit Kocasakal Oda tv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.