Yılların reyting rekortmeni Reha Muhtar'dan Fatih Portakal'a gönderme

FOX TV Ana Haber'den ayrılan Fatih Portakal, dün akşam katıldığı son canlı yayınla birlikte görevini Selçuk Tepeli'ye devretti. Portakal'ın çok konuşulan veda yayını ve açıklamaları sonrasında yılların reyting rekortmeni Reha Muhtar da 6 yıl boyunca hizmet verdiği Show Haber'den veda yayını paylaştı. Muhtar, Portakal'a göndermede bulunarak, "Kendi programıma misafir oldum veda ederken. Ben konuşurken rejideki efsaneler yaratan ekibin bakışları ve görüntüleridir esas haber" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde emekli olduğunu açıklayan Fatih Portakal, FOX TV Ana Haber Bülteni'nden ayrılma kararı almasının ardından dün akşam son kez FOX TV’de ekranların karşısına geçti.

FOX Ana Haber'in yeni sunucusu Selçuk Tepeli ilk kez ekrana çıkarken Fatih Portakal da bayrak değişimi için son kez FOX Haber'in haber bültenine konuk oldu.

ÇOK KONUŞULAN VEDA SÖZLERİ

Portakal veda konuşmasında çok merak edilen "Neden ayrıldı?" sorusuna da cevap verdi.

Portakal, “Herkes bir şeyler yazdı, bir şeyler söyledi. Kendi kendime dedim ki mutlu musun? Mutluyum. Ama daha mutlu olabilir miyim dedim. Bu sorunun cevabını İstanbul’da değil İzmir’de buldum. Kendimi tekrar ediyordum. Bıktım yani. Rekabetsiz olmak rakipsiz olmak insanı boşluğa düşürüyor. Rakip arıyorsunuz kendinize yok. Size yetişemiyor. En yakın rakibinize fark atmışsınız" dedi.

REHA MUHTAR'DAN FATİH PORTAKAL'A GÖNDERME

Fatih Portakal'ın çok konuşulan veda yayınının ardından deneyimli haber spikeri Reha Muhtar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Portakal'a göndermede bulundu. Muhtar, 6 yıl boyunca hizmet verdiği Show Haber ekranlarından veda yayınını paylaştı.

"3 ÇOCUĞUM BABALARINI HABERLERDE HİÇ GÖRMEDİ"

Bir zamanların reyting rekortmeni Reha Muhtar mesajında şunları söyledi;

"3 çocuğum babalarını televizyon habercisi olarak hiç görmedi. Kendi programıma misafir oldum veda ederken. Ben konuşurken rejideki efsaneler yaratan ekibin bakışları ve görüntüleridir esas haber"

 Yılların reyting rekortmeni Reha Muhtar'dan Fatih Portakal'a gönderme - Resim : 3

Yılların reyting rekortmeni Reha Muhtar'dan Fatih Portakal'a gönderme ile ilgili etiketler Fox TV Fatih Portakal Fox Ana Haber Reha Muhtar canlı yayın selçuk tepeli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.