Yıllardır bekliyordu... Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May, Türk vatandaşı oldu

Başrolünde yer aldığı Yeni Gelin dizisindeki Bella rolüyle tanınan Brezilyalı oyuncu Jessica May sonunda muradına erdi. 2018 yılında nikah masasına oturduğu Hüseyin Kara ile mutlu bir evlilik sürdüren 28 yaşındaki güzel oyuncu Jessica May, Türk vatandaşı oldu.

İlk oyunculuk deneyimine Yeni Gelin dizisiyle yaşayan ve Dert Bende filmiyle beyaz perdeyle tanışan, son olarak ise Maria ile Mustafa dizisinde Maria karakterini canlandıran Brezilyalı genç oyuncu Jessica May'in büyük hayali gerçek oldu. 4 yıl önce evlendiği Hüseyin Kara ile mutlu bir birliktelik sürdüren May, sonunda Türk vatandaşı oldu.

Yıllardır bekliyordu... Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May, Türk vatandaşı oldu


Tv100'ün haberine göre; Hüseyin Kara’yla evli olan ünlü oyuncu Jessica May bugün Türk vatandaşlığına geçti ve kimliğine kavuştu.

Yıllardır bekliyordu... Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May, Türk vatandaşı oldu - Resim : 2


3 YILDIR KİMLİĞİNİ BEKLİYORDU

Jessica May, Magazin Hattı’na verdiği röportajda 3 yıldır Türk vatandaşı olmayı beklediğini şu sözlerle açıklamıştı:

“Kimliğim herhalde kargoda… Bayağı uzun süredir bekliyorum. Evlilik yoluyla başvurdum. 3 sene sonra hak kazanıyorum. Ben de başvurdum. Fakat prosedür o kadar uzun sürüyor ki… Benim etrafımda bununla ilgilenen insanlar ‘Daha önce hiç böyle bir şey görmedik’ diyor ama bakalım inşallah bu sene gelir. 1,5 – 2 sene sonra gelebilir dediler çünkü… onu bekliyorum.”

Yıllardır bekliyordu... Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May, Türk vatandaşı oldu - Resim : 3

Jessica May, kendisiyle ilgili bu güzel gelişmeyi Instagram hesabından ''veee resmi olarak Türk vatandaşı oldum 😍'' notuyla takipçilerine duyurdu. İşte May'in o paylaşımı...

Yıllardır bekliyordu... Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May, Türk vatandaşı oldu - Resim : 4

Yıllardır bekliyordu... Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May, Türk vatandaşı oldu ile ilgili etiketler Jessica May hüseyin kara kimlik türk vatandaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.