Yıllarca dizilerin yıldızıydı, şimdi Suriyeli çocukların! / VİDEO

Bir zamanlar ekranların aranan ismi olan fakat şöhreti ve kameraların karşısındaki yaşamı elinin tersiyle bir kenara itip kendini dünyanın dört bir yanındaki yoksullara adayan Gamze Özçelik, şimdi de Suriye'de çocukların yüzünü güldürüyor.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik birkaç yıl önce ekranların aranan ismi, reyting rekorları kıran dizilerin başrol oyuncusuydu. İyi kazanıyor ve yaptığı her işle ilgi odağı oluyordu. Fakat o, bu ihtişamlı hayat yerine mutluluğu yoksullara yardım etmekte buldu.

Özçelik, kurduğu 'Umuda Koşanlar Derneği' ile dünyanın her yerinde yoksul ailelere yardım götürüyor. Mutluluğu onların gözlerinde bulduğunu belirten güzel oyuncu, kendini manevi huzura adadı.

Umuda Koşanlar adını verdiği bu dernek aracılığıyla Türkiye'nin yanı sıra Bangladeş'deki yardıma muhtaç insanlara da yardım elini uzattı.

dizilerin-paylasilamayan-yildizi-gamze-ozcelik-10346226_2274_m

SOSYAL MEDYADAN DUYURUYOR

Gamze Özçelik, ekibiyle birlikte sonra da Sudan'a uzandı. Hayat görüşü de geçmişten çok farklı bir yöne giden Gamze Özçelik, bu yardım faaliyetlerini Instagram sayfasında takipçilerine duyuruyor.

Gamze Özçelik, derneği aracılığıyla geçtiğimiz ay büyük bir insanlık dramının yaşandığı Arakan'a da gitti. Şöhreti ve kameraların karşısındaki yaşamı elinin tersiyle bir kenara itip kendini dünyanın dört bir yanındaki yoksullara yardım eli uzatmaya adayan Gamze Özçelik, Arakan'da çekilen bu pozunu "Bana Allah gerek, cihan kar etmez" notuyla paylaşmıştı.

dizilerin-paylasilamayan-yildizi-gamze-ozcelik-10346226_5582_m

"SURİYE'YE GELMEKTEN KORKMAYIN"

Suriye'de yetimhaneleri ziyaret ettiklerini anlatan Özçelik, "Buradaki bütün çocuklar savaş görmüşler. Annelerini, babalarını, akrabalarını savaşta kaybetmişler. Ne kadar sıcakkanlı olduklarını ne kadar sevgiye ilgiye muhtaç olduklarını görmeniz lazım. Onların yalnız olmadıklarını hissettirmek lazım. Çocukların iyi eğitime ihtiyacı var. Eğitim verebilsek çok iyi ebeveynler olacaklar. Elimizden geleni yapacağız. Buralara gelmekten korkmayın." diyerek herkesi yardımlaşmaya davet etti.

gamze-ozcelik-suriye-de-savas-magduru-10338745_8951_m

Gamze Özçelik Instagram hesabından paylaştığı bu videoda ise çocukların mutlulukları görülmeye değer...

Yıllarca dizilerin yıldızıydı, şimdi Suriyeli çocukların! / VİDEO ile ilgili etiketler Gamze Özçelik Suriye Sudan yardım umuda koşanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.