"Yıllarca altından kalkamazlar!"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulübün kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda konuştu.

Galatasaray'ın kuruluş yıl dönümü için Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte kürsüye çıkan Mustafa Cengiz, "Ali Sami Yen başkanımızın koyduğu hedeflere dürüstçe ulaşmaya çalışıyoruz. Son iki yıl, futbolda almadık kupa bırakmadık. Bu çok büyük bir onur. Tüm camiaya, teknik heyete, oyuncularımıza teşekkür ederim." dedi.

"GALATASARAY YÜZDE YÜZ YERLİ"

Galatasaray'ın yüzde yüz yerli vatandaşlar tarafından Galatasaray Lisesi'nde kurulduğunu vurgulayan Cengiz, "Portekiz'den İspanya'ya birçok bildiğimiz kulüplerin kurucuları yabancı. Çoğu da İngiliz. Oysa Galatasaray, yüzde yüz yerli, tamamı Osmanlı vatandaşı. Bu müthiş bir şey. Bu coğrafyadan doğan en büyük güzelliklerden biri. Asla Galatasaray'ın veya kişilerin aleyhine bir kompolunun içerisinde yer almayız. Biz doğru ve dürüstüz." ifadelerini kullandı.

"YILLARCA ALTINDAN KALKAMAZLAR"

Cengiz, sözlerini şöyle noktaladı: "2 yenilgi, 2 beraberlikle Galatasaray'ı kırılgan hale getirmeyelim. Biz 2 yenilgiyle asla yere düşmeyiz ve zedelenmeyiz. Kenetlenmemiz bazılarını rahatsız etti. Onların tuzağına düşmeyelim, akıntılarına kapılmayalım. Başkan olsam da olmasam da düzeysiz eleştirilere yanıt vermeyiz. Fakat yeri geldiğinde onlara öyle bir cevap veririz ki, yıllarca altından kalkamazlar."

 

"Yıllarca altından kalkamazlar!" ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Osmanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.