Yıllar sonra ortaya çıktı! 'Çılgın Bediş'in Oktay'ı Cenk Torun'un son hali

90'lı yıllara damga vuran, kadrosunda Yonca Evcimicik, Selahattin Taşdöğen, Sinan Bengier, Sonay Aydın, gibi isimleri buluşturan 'Çılgın Bediş' dizisinin Oktay'ı Cenk Torun yıllar sonra oğlunun mezuniyet töreninde ortaya çıktı. 47 yaşındaki Torun'un yıllr geçmesine rağmen hala aynı görünmesi ve fit hali dikkat çekti.

90'lı yılların fenomen dizilerinden 'Çılgın Bediş'te Oktay karakterini canlandıran Cenk Torun'un son hali ortaya çıktı. Ekran hayatına ilk kez Yıldız Tilbe'nin 'Delikanlım' adlı şarkısının klibinde yer alarak başlayan ve daha sonra çeşitli televizyon dizilerinde oynayan Torun, geçtiğimiz hafta oğlunun mezuniyet töreninde mutluluk pozu verdi.

Yıllar sonra ortaya çıktı! 'Çılgın Bediş'in Oktay'ı Cenk Torun'un son hali


"Çılgın Bediş" dizisinde Oktay karakterine hayat vererek şöhreti yakalayan ve turizm danışmanı olarak kariyerine devam eden Cenk Torun, Nevin Arsavaş ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Şan'ın mezuniyet törenine katıldı. Uzun zaman ekranlardan uzak duran oyuncu, Instagram'dan son halini takipçileriyle paylaştı.

Yıllar sonra ortaya çıktı! 'Çılgın Bediş'in Oktay'ı Cenk Torun'un son hali - Resim : 2


Yonca Evcimik ile Cenk Torun, bir zamanların efsane dizisi 'Çılgın Bediş'te 'Bediş' ve 'Oktay' rolüne hayat vermişlerdi...

 Yıllar sonra ortaya çıktı! 'Çılgın Bediş'in Oktay'ı Cenk Torun'un son hali - Resim : 3

 

CENK TORUN KİMDİR?

24 Mart 1974 Ankara doğumlu Cenk Torun, sanatçı Nurdan Torun'un oğlu. Nurdan Torun'un eşi Salih Torun 2003'te, şu anki adıyla '15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden atlayıp intihar etmişti.

Çiftin oğlu, oyuncu Cenk Torun "Askerden terhis olduğum gündü. Telefon geldi, babamın intihar ettiğini söylediler. Hayatımız alt üst oldu. Yıllarca çalışamadım. Köprüden iki yıl geçemedim. Hâlâ kötü oluyorum, yolumu değiştirmek istiyorum" açıklamasıyla dikkat çekmişti.


2013 yılında verdiği bir röportaj'da "Askere gitmeden önce 'Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar karakterini oynamak için teklif aldım ama kabul etmedim. En büyük pişmanlığım, Hayatımın hatası diyebileceğim bir işti. Olsaydı ne güzel olurdu; dizi hala devam ediyor. 'Mafya dizisi tutmaz' diye düşündüm. O dönemde yakışıklı jön rolleri üzerime yapışmıştı. "Benden mafya adamı nasıl olur?" diye endişelendim açıkçası" açıklamasında bulunmuştu. "2015 yılında başlayan Yeter adlı dizide psikolog rolünü canlandırmıştır.

 

 

Yıllar sonra ortaya çıktı! 'Çılgın Bediş'in Oktay'ı Cenk Torun'un son hali ile ilgili etiketler Yonca Evcimik Cenk Torun çılgın bediş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.