Yıllar sonra itiraf etti! İzel ile Çelik'in küslüğünün nedeni ortaya çıktı

1991 yılında bir albüm çıkardıktan sonra dağılan İzel - Çelik - Ercan üçlüsünden şarkıcı İzel, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da izleyiciyle buluşan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. 52 yaşındaki İzel, bir dönem birlikte müzik yaptıkları eski grup arkadaşı ve meslektaşı Çelik ile neden küstüklerini açıkladı. İzel programda samimi itiraflarda bulundu.

Şarkıcı İzel, konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' programıda Çelik ile küsme sebebini açıklayarak, Çelik'ten aldığı bir mesajdan sonra onunla bir daha görüşmediğini itiraf etti.

1992 yılında çıkardıkları ‘Özledim’ albümünden sonra dağılan ve solo albümleriyle kariyerlerine devam eden İzel - Çelik - Ercan, grubun 20. yılı anısına Beyaz Show’a katılmıştı. Programın ardından Çelik, katıldığı bir televizyon programında grubun İzel yüzünden dağıldığını, İzel’in disiplinsiz olduğunu öne sürerek “Ondan bir cacık olmaz” ifadelerini kullanmıştı. İzel, kendisi hakkında açıklama yapan Çelik ile artık konuşmadığını ve İzel-Çelik-Ercan grubunun da kendisi yüzünden dağılmadığını söyledi.

Yıllar sonra itiraf etti! İzel ile Çelik'in küslüğünün nedeni ortaya çıktı


İşte İzel'in açıklamalarından satır başları ve Çelik ile küsme nedeni...

ÇELİK AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ


Birinci albümü yaptık, çok sevildik. Aradan iki sene geçti. Ali Rıza Türker inanmıştı bize o zaman. İkinci albümün repertuar toplantısına girdik. Ercan işin mutfağında olduğu için şarkılar Ercan ağırlıklıydı. Çelik’in de kendisinden katmak istediği şarkılar vardı ama üçlü olduğumuz için zor oluyordu. O toplantıda Çelik ayağa kalktı; ve 'ben ayrılmak istiyorum' dedi. 'Neden' dedik, 'bir sürü şarkı yapıyorum ama iki-üç şarkıdan fazla koyamıyorum' dedi.

Yıllar sonra itiraf etti! İzel ile Çelik'in küslüğünün nedeni ortaya çıktı - Resim : 2


ÇELİK TEK BAŞINA DAHA BAŞARILI

İyi ki ayrıldı. Çünkü ayrılmasaydı 'Ateşteyim', 'Hercai', 'Kızımız Olacaktı' derken meğer üst üste tuttuğu o kadar hitler varmış ki tek başına çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için geçerli bu aslında. Ercan da öyle... O sayede teker teker kendimizi gösterebildik.


ÇELİK BANA BOZULMUŞ

Beyaz’ın programından bir gün önce toplantı yaptık ve ‘Bu programın İzel-Çelik-Ercan tekrar birleşecek, albüm yapacak gibi olmasını istemiyorum’ dedim. Sanki bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi canlı yayın sırasında Çelik bir anda ‘Şimdi biz bir albüm yapmaya kalksak hiç düşünmem altına imzamı atarım’ dedi. Beyaz bana da sorunca, ben de ‘Düşünürüm’ diye cevap verdim. O arada Çelik bana bozulmuş.

Yıllar sonra itiraf etti! İzel ile Çelik'in küslüğünün nedeni ortaya çıktı - Resim : 3


SÜREKLİ ARA BULMAYA ÇALIŞIYORDUM

Programdan sonra birkaç kez aramış beni, ben de görmemişim. Bir sabah ‘2. Sayfa’ programına çıktı, bir baktım bana saydırıyor da saydırıyor. İşte ‘İzel, Çelik, Ercan zaten İzel yüzünden dağıldı’ diyor. Tam tersi benim yüzümden o kadar sürdü. Sürekli ara bulmaya çalışıyordum. Ayrılmak isteyen adama da lütfen ayrılma diyemem yani. Bunlarda sıkıntı yok. Programda iş disiplinimi hedef alan ‘Söz verir gelmez’ gibi şeyler söylemesine çok bozuldum. Mevzu benim ekmeğimle oynama kısmına gelince darıldık. Sonra hatasını anladı bana şarkı verdi.

Yıllar sonra itiraf etti! İzel ile Çelik'in küslüğünün nedeni ortaya çıktı - Resim : 4


ATTIĞI MESAJI OKUYUNCA ŞOK GEÇİRDİM

Geçen yıl ise Çelik’in kendisine uzun bir mesaj attığını anlatan İzel, bu yüzden artık Çelik ile görüşmediğini söyledi.

Bir gün telefonlarına bakmıyorum diye bir mesaj yazmış.. Sen 30 küsur yıldır bunları nasıl içinde tuttun? O kadar güçlü bir hafızası var, zeki kültürlü… Çelik benim 30 yıllık arkadaşım. O kadar yıl bunları biriktirdin bana oynadın mı, yoksa darılmayayım diye mi söylemedin? Okuyunca şok geçirdim. Bir daha görüşmedim. Çelik ile konuşmuyorum.

Yıllar sonra itiraf etti! İzel ile Çelik'in küslüğünün nedeni ortaya çıktı - Resim : 5

Yıllar sonra itiraf etti! İzel ile Çelik'in küslüğünün nedeni ortaya çıktı ile ilgili etiketler İzel Armağan Çağlayan çelik ercan Dur Bi Dinle
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.