Yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı! "Sahte sözleşme yaptım"

Eski Barcelonalı yıldız Jeremy Mathieu'dan itiraf! 2020 yılında kariyerine son noktayı koyan eski futbolcu, İspanyol devi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Jeremy Mathieu'dan yıllar sonra gelen itiraf! Barcelona'ya transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan eski futbolcu, söyledikleri ile herkesi şaşırttı.

Fransız basınından L'Equipe'e konuşan Mathieu, Barcelona'dan teklif aldığında Valencia'dan ayrılmak istemediğini ve bu nedenle farklı bir yol izlediğini açıkladı. Valencia'da mutlu olduğunu ve Barcelona'da yedek kulübesinde durmak istemediğini belirten Mathieu, açıklamalarında "Sahte bir sözleşme yapıp Sportif Direktör Rufete'ye gösterdim..." ifadelerine de yer verdi.

ESKİ BARCELONALI JEREMY MATHİEU'NUN AÇIKLAMALARI

"Barcelona'dan teklif aldım ama oraya gitmek istemiyordum. Valencia'da mutluydum. Oraya gidip yedek kulübesini cilalamak istemiyordum"

"O dönem Valencia'dan aldığım ücretle Barcelona'nın teklif ettiği ücret arasında bir miktar belirledim ve sahte bir sözleşme yapıp Sportif Direktör Rufete'ye gösterdim. 'Bu ücreti verirseniz kalırım' dedim. Rufete onayladı ama başkan kabul etmedi. Ben de bana güvenmediklerini hissettim ve ayrıldım"

Yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı! "Sahte sözleşme yaptım" ile ilgili etiketler Barcelona jeremy mathieu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.