Yıllar sonra gelen itiraf: 'Özcan Deniz’le evlenecektik!

Özcan Deniz’le yolları ayrılan Buse Narcı, “Evliliğe doğru ilerliyorduk, hâlâ çok üzgünüm. Onun kararıydı ve saygı duydum” dedi

Beş yıldır birlikte olan Özcan Deniz ve Buse Narcı, geçtiğimiz ağustosta ilişkilerine son noktayı koymuştu. İkili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini suçlamış, Narcı ayrıldıkları için eski sevgilisinin ‘İkinci Şans’ filmindeki sahnelerini çıkardığını iddia etmişti. Özcan ise verdiği cevapta Narcı’yı suçlamış ve “Filme zarar veren kişiler, galaya davetli değildir” açıklamasını yapmıştı.
Narcİ, önceki akşam Etiler’deydi. Oyuncu, ilk defa ayrılık sonrası yaşadıklarını anlattı. Narcı, “Özcan’la evliliğe doğru ilerliyorduk. Ne olduysa bilemiyorum, ayrılmak istedi ve ben de kararına saygı duydum. Tabii ki çok yıprandım, hâlâ üzgünüm. Benim için kolay olmadı” dedi. Gözleri dolan oyuncu, “Kim ister ki sevdiği insandan ayrılmayı? Ama nasip kısmet her şey. Bunda da bir hayır vardır” şeklinde konuştu.

311020160631136934150_3.jpg

Yıllar sonra gelen itiraf: 'Özcan Deniz’le evlenecektik! ile ilgili etiketler Etiler Özcan Deniz Buse Narcı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.