Yıllar sonra açıkladı! Emel Sayın'a sinemayı bıraktıran meğer o sahneymiş

76 yaşındaki sanatçı Emel Sayın, 1980 yılında Cüneyt Arkın ile birlikte rol aldığı ‘Rüzgar’ filminden sonra sinemayı bırakmıştı. Emel Sayın yıllar sonra neden sinemayı bıraktığını açıkladı. Sayın, Cüneyt Arkın'la yer aldığı filmde yatak sahnesinin çarptıldığını ve o dönem hakkında "Emel Sayın çıplak. Cüneyt Arkın ile yatakta" şeklinde çıkan haberlerden sonra sinemaya küstüğünü itiraf etti.

Yeşilçam'da sayısız filmde rol alan ünlü sanatçı Emel Sayın, 1980'de Rüzgar filminde rol aldıktan sonra bir daha sinemada boy göstermeme sebebinin 'yatak sahnesi' olduğunu açıkladı.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Emel Sayın "Rüzgar benim 15. ve son filmim oldu. Dayak sahnesi vardı ama benim suçum yoktu. Kendisi ısrar etti, vurdum. Cüneyt'i çok seviyorum. Filmin ayrıca yönetmeniydi. O ne derse yaptım" dedi.

Yıllar sonra açıkladı! Emel Sayın'a sinemayı bıraktıran meğer o sahneymiş

''BANA MEKTUPLAR GELMEYE BAŞLADI... O GÜN SİNEMAYA KÜSTÜM''

Emel Sayın bir daha film çekmeme kararını neden aldığını ise şöyle anlattı:

"Bir yatak sahnemiz vardı. Cüneyt bana dedi ki 'İçinde geceliğin olsun ama çarşafla örtelim. Omuzların görünsün, sanki çıplakmış duygusunu versin'. Benim böyle sahnelerde çok hassas olduğumu herkes biliyor. Ama öyle tatlı rica etti ki kıramadım. 'Sete gazeteci gelmesin, o sahneler servis edilmesin' diye ricada bulundum. Bir hafta sonra bir baktım 'Emel Sayın çıplak, Cüneyt Arkın ile yatakta' diye haber çıktı. O kadar üzüldüm ki! Yıl 1980 ve bana türlü türlü mektuplar gelmeye başladı 'Senden beklemezdik' tarzında. "Kimseye derdimi anlatamadım ve o gün küstüm. Bir daha film yapmıyorum ben dedim. Bu fotoğraf kimden çıktı hâlâ bilmiyorum."

Yıllar sonra açıkladı! Emel Sayın'a sinemayı bıraktıran meğer o sahneymiş - Resim : 2

Yıllar sonra açıkladı! Emel Sayın'a sinemayı bıraktıran meğer o sahneymiş ile ilgili etiketler Emel Sayın Cüneyt Arkın Rüzgar filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.