Yıllar Reha Muhtar'a acımadı... Ünlü sunucunun son hali gündem oldu

Kendine has haber sunumuyla bir dönem Show TV ekranlarında fırtınalar estiren, 'acı var mı acı' sorusu ile hafızalara kazına 62 yaşındaki televizyoncu Reha Muhtar uzun bir aranın ardından ortaya çıktı. 2000'li yıllarda haberciliği ile çok konuşulan Reha Muhtar'ın son hali görenleri hayrete düşürdü. Reha Muhtar yıllar içindeki değişimiyle gündem oldu. İşte Reha Muhtar'ın merak edilen son görüntüsü...

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan ve gözlerden uzak bir yaşam süren Reha Muhtar'ın son hali merak konusu olmuştu. 2000'li yılların başında, adından sıklıkla söz ettiren ünlü haber sunucusu Reha Muhtar son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Reha Muhtar'ı yıllar sonra görenler 'zaman Reha Muhtar'a da acımamış' yorumunda bulundu.

Yıllar Reha Muhtar'a acımadı... Ünlü sunucunun son hali gündem oldu


62 yaşındaki ünlü ekran yüzü Reha Muhtar son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşlanmış görüntüsüyle dikkat çeken Reha Muhtar, görenleri şaşırttı.

Yıllar Reha Muhtar'a acımadı... Ünlü sunucunun son hali gündem oldu - Resim : 2

Ünlü sanatçı Nilüfer ile birlikteliği ile de magazin manşetlerini süsleyen Reha Muhtar, Deniz Uğur ile beraberliği sonrası ikiz babası olmuştu. Nilüfer'le birlikte evlat edindikleri kızı Ayşe Nazlı ve Deniz Uğur ile birlikteliğinden ikizleri olan Reha Muhtar, tüm vaktini çocuklarına adadı. Reha Muhtar, en son paylaşımında ise yılların kendisinden neler götürdüğünü takipçilerinden gizlemedi.

Yıllar Reha Muhtar'a acımadı... Ünlü sunucunun son hali gündem oldu - Resim : 3


Reha Muhtar ile oyuncu Deniz Uğur 2007 yılında birlikte yaşamaya başlamış, 2009 tarihinde Mina Deniz ve Poyraz Deniz adını verdikleri ikizleri dünyaya gelmişti. Reha Muhtar'ın biyolojik olarak iki çocuğu var. Muhtar, uzun süre birliktelik yaşadığı şarkıcı Nilüfer'in evlat edindiği Ayşe Nazlı'yı 'ilk çocuğum' olarak tanımlıyor ve kendi çocuklarından ayırmıyor.

Yıllar Reha Muhtar'a acımadı... Ünlü sunucunun son hali gündem oldu - Resim : 4

 

REHA MUHTAR HAKKINDA

Reha Muhtar, 21 Temmuz 1959 tarihinde İstanbul'da doğdu. Liseye kadar TED Ankara Koleji'nde okudu. Ardından Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nu bitirdi.

Kariyerine 1983 yılında Milliyet gazetesinde muhabir olarak başlayan Muhtar; TRT 1, CNN International, Kanal D, Star TV, Show TV gibi birçok medya kuruluşunda ana haber sunucusu ve haber genel yayın yönetmeni olarak çalıştı.

Aynı zamanda köşe yazarlığı da yapan Reha Muhtar, 2004 yılında atv'ye geçti ve Akademi Türkiye jürisi oldu. Reha Muhtar; PişşTi, Çapraz Ateş, Çok Farklı, Son Kale gibi programları sundu. Reha Muhtar'ın gazetecilik kariyeri, 2016 yılının Kasım ayında Vatan Gazetesi'nden ayrılmasıyla son buldu.

Yıllar Reha Muhtar'a acımadı... Ünlü sunucunun son hali gündem oldu - Resim : 5

 

Yıllar Reha Muhtar'a acımadı... Ünlü sunucunun son hali gündem oldu ile ilgili etiketler Reha Muhtar Sosyal Medya Nilüfer degişim imaj deniz uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.