Yıllar onu hiç değiştirmemiş! Fazıl Say çocukluk fotoğrafını paylaştı

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, 9 yaşındayken çekilen çocukluk fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Say'ın paylaştığı fotoğraf karesinde aradan 42 yıl geçmesine rağmen çok da bir fark olmaması dikkat çekti.

52 yaşındaki ünlü sanatçı Fazıl Say, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla adından söz ettirdi. Ünlü sanatçının çocukluk fotoğrafı dikkat çekti. Say'ın 1979 yılında Ankara'da çekilen karesi Instagram'da kısa sürede ilgi gördü.

Çocukluk yıllarına ait, piyanonun başında siyah beyaz bir karesini paylaşan ünlü sanatçı fotoğrafının altına şu notu düştü:


''Ankara 1979.
Fotoğraf: İbrahim Demirel.
Ankara’dan sevgiler, akşama buluşmak üzere, Ted Ata Sahnede bugün salonumuz tamamen dolu.
Bach “Goldberg Varyasyonları” .
İyi dinlemeler.
Sevgiler.''

 Fazıl Say'ın bu paylaşımı henüz 24 saat bile olmadan binlerce kişi tarafından beğenildi. Ece Dağıstan eşi Say'ın fotoğrafına kalp emojileriyle yorum bıraktı. Tan Sağtürk 'Ne kadar güzel bir fotoğraf' notunu düştü. Burcu Karadağ ise 'Gerçekten çok tatlı bir çocukmuşsun' dedi.

İşte Fazıl Say'ın çocukluğu...

fazıl say

Yıllar onu hiç değiştirmemiş! Fazıl Say çocukluk fotoğrafını paylaştı ile ilgili etiketler Fazıl Say Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.