Yıllar onu çok değiştirdi! Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı Ufuk Kaplan'ın son hali şaşırttı

Halit Ziya  Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde evin hizmetçisi Katya rolüne hayat veren 48 yaşındaki oyuncu Ufuk Kaplan'ın son hali sosyal medyada gündem oldu.

2008-2010 yılları arasında yayınlanan ve o dönemde reyting rekorları kıran televizyon efsanelerinden Aşk-ı Memnu, finalinin üzerinden seneler geçmesine rağmen tekrarlarıyla en çok izlenen yapımlardan birisi olmaya devam ediyor. Firdevs Hanım ve hizmetçisi Katya da dikkat çeken en önemli isimler arasındaydı.


Hala büyük bir ilgiyle izlenen dizide 'Katya' karakterini canlandıran Ufuk Kaplan'ın son hali ise merak konusu oldu.

Katya'yı canlandıran Ufuk Kaplan, son olarak Yasak Elma ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde yer alarak seyirci karşısına çıktı. Aşk- ı Memnu'nun Katya'sı olarak tanınan oyuncu Ufuk Kaplan yıllar sonra ortaya çıktı.

İşte Ufuk Kaplan'ın son hali...

Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı Ufuk Kaplan

Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı Ufuk Kaplan

Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı Ufuk Kaplan

Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı Ufuk Kaplan


Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda Aşk-ı Memnu oyuncuları hakkında samimi açıklamalarda bulunan Katya Ufuk Kaplan en çok merak edilen "Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in arasında dizinin çekildiği dönemde yakınlaşma olup olmadığı" sorusuna da yanıt vermişti...

"İKİSİ BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZDI"

Ufuk Kaplan "İkisi birbirinden çok bağımsızdı. Hayatlarında başka insanlar vardı. Kıvanç, Meltem Cumbul'dan henüz ayrılmıştı; Beren'in hayatında da Bülent İnal vardı. Böyle bir aşk olsa söylemezdim ama kıvırırdım. Kıvırmadan söylüyorum öyle bir şey yaşanmadı" şeklinde konuşmuştu.


"NEBAHAT MAKYAJSIZ GELMEZDİ"

Aynı dizide rol alan ve Firedevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Nebahat Çehre'yi çok sevdiğini söyleyen Ufuk Kaplan, "Çok tatlı bir insandır. Sete hiç bir zaman makyajsız gelmedi. Her zaman pozitif enerjisiyle 'Güzeller ben geldim' diyerek yanımıza gelirdi. Şalvar giyse yakışır o kadar güzel, zarif bir insandır" açıklamasında bulunmuştu.

 

 

 

Yıllar onu çok değiştirdi! Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı Ufuk Kaplan'ın son hali şaşırttı ile ilgili etiketler Aşk-ı Memnu'nun Katya'sı Ufuk Kaplan Ufuk Kaplan katya aşk-ı memnu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.