Yılkı atlarının yaşam alanında alevler yükseldi! Yangın Eynif Ovası'nı sardı!

Antalya İbradı'daki 1500 yılkı atının serbestçe dolaştığı Eynif Ovası'nda yangın başlaması paniğe neden oldu. Turistler tarafından büyük ilgi gören bölgede çıkan alevler rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Dehşete düşüren yangın anları sosyal medyada paylaşılınca kullanıcılar atların akıbetini merak ettiklerini söylerken, yangına acilen müdahalede bulunulması çağrısında bulundu.

Türkiye'de bir haftadır peş peşe farklı illerde yaşanan orman yangınlarıyla mücadele hız kesmeden devam ederken Antalya'dan kahreden bir yangın haberi daha geldi. 

1500 YILKI ATI OVADA SERBESTÇE DOLAŞIYORDU

Son dönemde yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline gelen İbradı ilçesindeki Eynif Ovası'nda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Yaklaşık 1500 yılkı atının serbestçe dolaştığı, Toroslar'ın, Akdeniz ile Anadolu'yu bıçak gibi kestiği bölgede yer alan Eynif Ovası'ndaki yangına ekipler canla başla müdahale ederken, bölgedeki yangının halen devam ettiği öğrenildi.

YILKI ATLARININ DURUMU ENDİŞELENDİRİYOR

Osmanlı'nın süvari birliklerinden gelmekte olan bir at soyu olan yılkıların bulunmasıyla her geçen yıl daha da ilgi çeken ovadaki yangınla ilgili videolar sosyal medyada da büyük ses getirirken, bölgeden paylaşım yapan kullanıcılar atların akıbetini merak ettiklerini söylerken, yangına acilen müdahalede bulunulması çağrısında bulundular.

 

Yılkı atlarının yaşam alanında alevler yükseldi! Yangın Eynif Ovası'nı sardı! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.