Yılın transfer harekatı! Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu...

Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu ile ilgili müthiş bir transfer iddiası gündeme geldi...

Emre gibi bir futbolcunun eksikliğini yaşayan Kanarya ve yedek kalmak istemeyen Selçuk, adres değiştirecek.

Galatasaray'da üst üste yapılan flaş transferler ve oynanan iyi futbol sonrasında Selçuk İnan yedek konumuna düşmüştü. 32 yaşındaki futbolcunun aldığı 2 milyon 950 bin euro maaş ve maç başı 25 bin euroluk bonusu yönetimi de zorluyordu.

56b464a4c03c0e3dd0d003df

Takım içindeki maaş bütçesini ayarlamaya çalışan Sarı-Kırmızılılar, bu futbolcuyu isteyen Başakşehir'e olumlu yaklaştı. G.Saray, mukavelesi 2019'da bitecek Kaptan için bonservis bedeli istemezken, sadece maaşının karşılanmasını talep etti.

SADECE MAAŞI ÖDEYECEKLER

Başakşehir'in sadece futbolcunun maaşını ödemesi yeterli olacak. Sarı-Kırmızılı ekipte huzursuz olduğu bilinen Selçuk'un bu öneriye sıcak baktığı öğrenildi.

slecukinansevinc10022016_B

Başakşehir ise futbolcunun yıllık ücreti yüksek olmasına rağmen bonservis bedeli ödemeyeceği için maddi olarak fazla zorlanmayacak.

Bu transfer sonrasında bir başka bomba da F.Bahçe cephesinde patlayacak. Selçuk takviyesiyle birlikte Başakşehir de Emre Belözoğlu'nu eski takımı F.Bahçe'ye yollayacak.

JÜBİLESİNİN ADRESİ BELLİ

Tıpkı Selçuk'ta olduğu gibi İstanbul ekibi de F.Bahçe'den bonservis talep etmeyecek. Emre'nin Sarı-Lacivertli forma altında jübile yapmayı istediği biliniyor. Transfer dönemi 8 Eylül'de kapanacak. Bu tarihe kadar iki futbolcunun kaderi çizilecek.

5926c40061361f1a70dfb49b

Emre gibi bir futbolcunun eksikliğini yaşayan Kanarya ve yedek kalmak istemeyen Selçuk, adres değiştirecek.

Yılın transfer harekatı! Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Başakşehir Emre Belözoğlu Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.