Yılın takası ocak ayında gerçekleşiyor / ÖZEL

Fenerbahçe'de U21 takımına gönderilen Ozan Tufan ve Beşiktaş'ta süresiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın geleceği merak konusuydu. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında dev bir takas gerçekleşiyor ve Ozan ile Tolgay takım değiştiriyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de bir türlü bekleneni veremeyen ve sezon başında U21 takımına gönderilen Ozan Tufan'a bir çok teklif bulunmakta ancak Fenerbahçe yönetimi bekledikleri bonservis ücretini alamadıkları için takasa yöneldi.

Beşiktaş'ın bugün yaptığı açıklama ile süresiz kadro dışı bıraktığı Tolgay Arslan, Fenerbahçe'nin yolunu tutuyor. Karşılığında ise Beşiktaş, Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katacak. 

SuperHaber yazarlarından Levent Ümit Erol'un edindiği bilgiye göre Ozan Tufan-Tolgay Arslan takası ocak ayında gerçekleşiyor. İki takımın anlaştığı ve transfer döneminin açıklanması bekleniyor.

Bilindiği üzere Beşiktaş yaz transfer döneminin son günlerinde Ozan Tufan ile ilgilenmiş ama transfer gerçekleşmemişti.

SuperHaber Özel

Yılın takası ocak ayında gerçekleşiyor / ÖZEL ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.