Yılın en iyi fiyat/performans telefonları belirlendi!

Business Insider isimli şirket, fiyat ve işlevlerini dikkate alarak bu yılın en iyi akıllı telefonları sıralamasını yaptı.

Listenin başında Çinli teknoloji devi OnePlus'ın OnePlus 7T cihazı yer alıyor.

Açıklamaya göre bu telefon, 2019 yılının Android cihazları arasında en yüksek verimi gösteriyor, güzel bir dış etkileyici bir tasarıma sahip olan cihazda mükemmel bir kamera ve güçlü bir pil mevcut.

İkinci sırada Apple’ın ürettiği iPhone 11 gösterilirken 6.1 inçlik ekranla ve güçlü bir işlemciyle donatıldığı ve üzerinde çok verimli bir kameranın bulunduğu belirtiliyor.

Listenin üçüncü sırasında da yine OnePlus’un 7 Pro adlı farklı bir modeli yer alıyor.

Açıklamada, bu telefonun sahip olduğu verimli işlemcinin ve iyi kameranın yanı sıra parmak izi ve yüz tanıma sensörlerinin son derece hızlı çalıştığı vurgulanıyor.

Sıralamanın dördüncü basamağına Google’ın sunduğu Pixel 3a ve Pixel 3a XL cihazları yerleşti. Business Insider'a göre, bu telefonlar çok iyi performans göstermekle birlikte uzun süre boyunca kullanılabiliyor ve OLED ekranlarla donatılmış durumda.

Beşinci sıradaysa yine OnePlus’un 6T modeli yer alırken üreticinin diğer ürünlerinde olduğu gibi bu telefonu da farklı kılan özellikler iyi performans, uzun süreli kullanım, hızlı parmak izi ve yüz tanıma sensörleri. Yazıya göre bu cihaz ayrıca süper hızlı şarj cihazı ile de donatılmış durumda.

Bu modellerin yanı sıra listeye Samsung Galaxy S10e, iPhone XR, Samsung Galaxy Note 10 Plus, Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus, ayrıca iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max cihazları da giriyor.

Yılın en iyi fiyat/performans telefonları belirlendi! ile ilgili etiketler Apple Çin iPhone Samsung
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.