Yılın bomba transferlerine hazır olun! Ronaldo ve Messi'ye servet dökecekler...

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi rekor bedelle transfer olabilir. Ronaldo'ya Al-Nassr'dan, Messi'ye ise Inter Miami'den ciddi teklif yapıldığı öne sürülüyor.

Günümüz futbolun tartışılmaz en büyük 2 yıldızı; Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi 2022 Dünya Kupası'nda ter dökerken transfer iddialarının da ardı arkası kesilmiyor.

Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen Messi ve kulüpsüz kalan Ronaldo, dünya basınının manşetlerinden inmiyor.

Yılın bomba transferlerine hazır olun! Ronaldo ve Messi'ye servet dökecekler...

RONALDO'YA KÖRFEZ ÜLKESİNDEN DEV TEKLİF

Manchester United ile bağları kopan yıldız futbolcuya Suudi Arabistan kulübü Al-Nassr, 3 yıl için 225 milyon dolar teklif etti.

Portekizli oyuncu bu teklifi kabul ederse futbol tarihini en yüksek ücretli sözleşmesine imza atmış olacak.  

Yılın bomba transferlerine hazır olun! Ronaldo ve Messi'ye servet dökecekler... - Resim : 2

MESSI'YE YENİ KITADAN REKOR TEKLİF

İngiliz basınına göre ise, Messi, MLS ekiplerinden Inter Miami ile sözleşme imzalamaya yakın... Paris Saint-Germain ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek 35 yaşındaki süper yıldız ile Amerika ekibinin ciddi şekilde ilgilendiği iddia ediliyor.

Inter Miami'nin sahibi olan David Beckham'ın Messi'yi ikna edeceği ve atacağı imza ile MLS tarihindeki en yüksek ücreti alan futbolcu olacağı belirtiliyor. Messi, Birleşik Amerika'da oynama fikrine sıcak baktığını söylemişti.

Yılın bomba transferlerine hazır olun! Ronaldo ve Messi'ye servet dökecekler... - Resim : 3

AA

Yılın bomba transferlerine hazır olun! Ronaldo ve Messi'ye servet dökecekler... ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Lionel Messi Transfer David Beckham
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.